Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Відповідальні за провал "оборонки" чиновники мають бути мобілізовані – Берлінська

Четвер, 7 грудня 2023, 12:29
Відповідальні за провал оборонки чиновники мають бути мобілізовані – Берлінська
Фото: УП

Чиновників, які протягом років заважали розвитку оборонної галузі та провалили підготовку України до широкомасштабного наступу РФ, слід мобілізувати та відправити на фронт.

Джерело: ветеранка російсько-української війни, керівниця волонтерського проєкту Victory Drones благодійного фонду Dignitas та директорка Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська в інтервʼю "Українській правді"

Пряма мова: "Чому одні повинні вмирати, а інші можуть сидіти на якійсь державній пенсії і вдавати, наче вони великі стратеги? Вони повинні понести відповідальність.

Реклама:

Чому не сформувати з цих людей бригаду? Чому вони знаходяться в касті недоторканих, яких не призивають на жодну війну за жодних обставин? Ці люди мають піти на фронт і розділяти так само небезпеку.

Хай відчують на собі, що таке воювати без дронів, що таке, коли на тебе летить сотні російських FPV, а ти не можеш нічим захиститися".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо:

  • 24 листопада президент України Володимир Зеленський доручив міністру оборони Рустему Умєрову, головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та міністерствам розробити комплексний план щодо мобілізації військових.
  • 1 грудня на Ставці обговорили питання щодо вирішення проблем мобілізації та демобілізації в Україні.
  • Наразі у Верховній раді обговорюють питання можливості вручення повісток через електронну пошту і рекомендованим листом.  

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: