Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українська сноубордистка Данча потрапила в трійку призерок Кубка Європи 

П'ятниця, 12 січня 2024, 13:59
Українська сноубордистка Данча потрапила в трійку призерок Кубка Європи 
Аннамарі Данча виборола бронзу на третьому етапі Кубка Європи зі сноубордингу в Італії, Ski Federation of Ukraine

Українка Аннамарі Данча виборола "бронзу" на своєму першому етапі в сезоні Кубка Європи зі сноубордингу в Італії. 

Джерело: "Суспільне" і Федерація лижного спорту України у Facebook

Деталі: Змагання пройшли в четвер 11 січня в італійській Фольгарії. На першому з двох стартів виступили три українці. Аннамарі Данча опинилася у трійці призерок Кубка Європи.

Реклама:

Аннамарі Данча подолала три раунди змагань, перш ніж вибороти "бронзу" в малому фіналі проти чешки Адели Кецлікової. За свій виступ українка заробила 60 балів до заліку Кубка Європи – 21-ше місце.

За підсумками кваліфікації виступи завершила українка Надія Гапатин – 19-те загальне місце на етапі.

ВІДЕО ДНЯ

У чоловіків до 1/8 фіналу пройшов Олександр Белінський, який став 14-м – це найкращий результат українця на континентальному турнірі від лютого 2023 року.

У межах етапу в Фольгарії в п'ятницю 12 січня розіграють ще по одному комплекту нагород серед чоловіків та жінок у паралельному слаломі.

Змагання провідної міжнародної серії, Кубка світу, поновляться четвертим етапом у швейцарському Шкуолі в суботу, 13 січня.

Медаль в Італії – 18-та для Данчі на рівні Кубка Європи зі сноубордингу. На цьому турнірі українка виступає з грудня 2005 року.

Попередній сезон Данча завершила другою в загальному заліку Кубка Європи. Протягом змагального року вона виграла на цьому рівні два "золота": по одному – в паралельних слаломі й слаломі-гіганті.

Два перших етапи сезону 2023/24 на Кубку Європи Данча пропускала. У цей період українська сноубордистка проїхала три етапи на рівні Кубка світу, зокрема увійшовши до топ-10 змагань у швейцарському Давосі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: