У Ростові масштабний блекаут, ввели графік подачі світла

Субота, 13 січня 2024, 23:14
У Ростові масштабний блекаут, ввели графік подачі світла
темний будинок у Ростові, скріншот відео

У російському Ростові-на-Дону в суботу ввечері в кількох районах зникла електрика.

Джерело: місцеве видання 161.ru

Реклама:

Деталі: З посиланням на читачів і соцмережі видання повідомляє, що без світла залишилися жителі Західного, "Червоного Аксая", Нахічевані, Олександрівки, Чкаловського і центру Ростова. Також електрика зникла в частині Білої Калитви і Батайська.

Електроенергію відключили приблизно о 21:30. За даними керуючої компанії "Комсервіс", знеструмлено вулиці Магнітогорську, Заводську, Звивисту і частину Західного. У телеграм-каналі компанії уточнюють, що відключення має тривати 2-3 години.

"Россети" ввели графік тимчасового обмеження електропостачання, через це наші споживачі, зокрема, без світла (наші підстанції живляться від устаткування "Россетей")", - прокоментували ситуацію в компанії "Доненерго".

ВІДЕО ДНЯ

Міністр ЖКГ Ростовської області Сергій Сізіков повідомив у своєму тг-каналі, що, за даними енергетиків, електрику повністю збираються повернути до 23:30.

"Через технологічне порушення у високовольтних мережах Регіональним диспетчерським управлінням по Ростовській області СО ЄЕС Росії ухвалено рішення про введення графіків тимчасового відключення в обсязі 270 МВт у низці районів Ростовської області. Відновити нормальну схему електропостачання планують найближчим часом", - прокоментували відключення "Россети Юг".

Оновлено: О 23:58 за московським часом (22:58 за київським) "Россети Юг" заявили, що електрику в будинки повернули о 23:37.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: