Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський про зустріч у Давосі: Зменшуємо впевненість убивць

Неділя, 14 січня 2024, 21:15
Зеленський про зустріч у Давосі: Зменшуємо впевненість убивць
Володимир Зеленський, фото ОП

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна разом із партнерами зменшують впевненість Росії в можливості нав’язати за допомогою терору "хижацький світовий порядок".

Джерело: вечірнє звернення президента

Деталі: Зеленський нагадав, що в неділю у Швейцарії відбувається четверта зустріч радників лідерів держав щодо Формули миру. Він підкреслив, що кожна наступна така зустріч збирає більше учасників. Зокрема, в неділю представлені більше 80-ти держав та міжнародних організацій, серед яких і держави Латинської Америки, Африки, Азії, Океанії.

Реклама:

Пряма мова: "Вдячний кожному лідеру й кожній країні, які беруть участь у цій нашій спільній роботі і своєю участю підтверджують, що світовий порядок, заснований на правилах, обов’язково має бути відновлений – для всіх на землі, без виключень.

Господарі Росії думають, що вони нібито здатні насильством і терором, своєю брехнею й жорстокістю нав'язати якийсь інший, хижацький світовий порядок – без правил, без жодних гарантій безпеки.

Саме таку їхню впевненість – впевненість убивць – ми зараз усі разом зменшуємо. Кожною зустріччю – заради нормального міжнародного права. Постійним розширенням нашої міжнародної роботи – на нові регіони, на нові держави. Новими домовленостями заради більшої безпеки. Українські ініціативи поступово стають глобальними ініціативами. Я вдячний усім, хто в цьому допомагає".

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: 14 січня у Давосі відбулась четверта зустріч радників з нацбезпеки щодо української Формули миру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...