Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти збільшили чисельність на Бахмутському напрямку – ISW

Понеділок, 15 січня 2024, 06:40

В огляді Інституту вивчення війни (ISW) йдеться про те, що російські війська збільшили кількість особового складу на Бахмутському напрямку  до близько 80 000 осіб.

Джерело: ISW

Деталі: Російські та українські сили продовжували позиційні бої біля Бахмута 14 січня, але не було підтверджено жодних змін на лінії фронту в цьому районі.

Реклама:

Російський блогер, пов'язаний з Кремлем, стверджував, що російські сили просунулися на північний захід від Богданівки (на північний захід від Бахмута), хоча ISW не бачив візуальних доказів, які б підтверджували це судження.

Російські та українські джерела заявили, що позиційні бої продовжуються на захід від Бахмута біля Хромового та на південний захід від Бахмута біля Кліщіївки, Андріївки та Нью-Йорка (на захід від Горлівки).

Речник української бригади, що діє на Бахмутському напрямку, заявив, що російські війська збільшили кількість особового складу на Бахмутському напрямку до близько 80 000 осіб, і що підрозділи російського "Добровольчого корпусу" проводять штурмові дії на Бахмутському напрямку.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування