Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський прилетів до Швейцарії, де візьме участь у Давоському форумі

Понеділок, 15 січня 2024, 14:15
Зеленський прилетів до Швейцарії, де візьме участь у Давоському форумі
Ігнаціо Кассіс, Володимир Зеленський, фото: соцмережа Х

Президент України Володимир Зеленський у понеділок прибув з робочим візитом до Швейцарії, де він візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі та проведе низку двосторонніх зустрічей.

Джерело: глава швейцарської дипломатії Ігнаціо Кассіс в соцмережі Х, передає "Європейська правда"

Деталі: Він опублікував фото зустрічі із Зеленським в аеропорту та слова вітань.

Реклама:

Сам Зеленський у Twitter (X) підтвердив, що прибув до Швейцарії. За його словами, він говоритиме про повернення викрадених дітей, санкції та пошук механізмів для використання заморожених російських активів, співпрацю щодо гуманітарного розмінування, фінансової підтримки та відбудови України.

ВІДЕО ДНЯ

"У Давосі проведу важливі двосторонні зустрічі з представниками ЄС і НАТО, щоб підтримати динаміку нашої євроатлантичної інтеграції, а також із лідерами держав та великих бізнесів, щоб посилити оборонну та економічну стійкість України", – написав президент.

Що було раніше:

  • Перед цим в Офісі президента України повідомляли, що у межах візиту до Швейцарії Зеленський зустрінеться з головами обох палат парламенту, лідерами партій та президенткою.
  • Крім того, він візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі та проведе низку двосторонніх зустрічей – зокрема, з главою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.
  • Організатори Всесвітнього економічного форуму в Давосі анонсували, що Зеленський візьме участь в одному із заходів 16 січня.
  • Зеленський виступить зі спеціальною промовою на панелі "Досягнення безпеки та співробітництва у фрагментованому світі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...