Росіяни атакували 20 "Шахедами", 19 з них збила ППО

Середа, 17 січня 2024, 07:15
Росіяни атакували 20 Шахедами, 19 з них збила ППО
Військові збивають "Шахеди". Фото ілюстративне з Facebook Генштабу ЗСУ

Уночі 17 січня Росія атакувала Україну 20 ударними безпілотниками типу "Шахед", Повітряні сили змогли знищити 19 дронів.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ у Telegram

Дослівно ПС: "Силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії з ППО Сил оборони знищено 19 "Шахедів". До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи".

Реклама:

Деталі: Окупанти запускали дрони з району Приморсько-Ахтарська, РФ. Також росіяни вдарили двома зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської області РФ у напрямку Харкова.

Протиповітряна оборона працювала у межах Запорізької, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • У ніч на 17 січня в Одесі пролунала серія вибухів. Через атаку російських терористів ударними дронами пошкоджений житловий будинок. Зафіксовані загоряння. 
  • З постраждалого будинку евакуювали 130 людей. Троє мешканців отримали травми.
  • Повідомлялося, що у ніч на 17 січня на підльоті до узбережжя Одещини збили 11 дронів, переважна більшість впали в море. Сили оборони півдня зазначали, що дрони-камікадзе заходили на критично низькій висоті з акваторії Чорного моря. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: