Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни активізувались на Лиманському та Авдіївському напрямках, тут відбили 63 атаки − Генштаб

Середа, 17 січня 2024, 07:51
Росіяни активізувались на Лиманському та Авдіївському напрямках, тут відбили 63 атаки − Генштаб
Українські танкісти. Фото з Facebook Генштабу ЗСУ

Російські окупанти атакували на 6 напрямках на сході та півдні країни, найбільше ворожих штурмів відбили на Лиманському, Авдіївському та Бахмутському, загалом протягом доби на фронті відбулося 98 бойових зіткнень.

Джерело: зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 17 січня у Facebook

Деталі: На Лиманському напрямку захисники відбили 11 атак противника в районах Тернів, Ямполівки, Торського Донецької області та ще 17 атак біля Макіївки, Білогорівки, Серебрянського лісництва Луганської області та північніше Григорівки, Веселого Донецької області.

Реклама:

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 9 атак окупантів неподалік Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Протягом минулої доби Сили оборони відбили 20 атак ворога в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 15 атак поблизу Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога біля Красногорівки, Георгіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області − тут відбили 17 атак.

ВІДЕО ДНЯ

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку противника західніше Вербового Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Протягом минулої доби росіяни здійснили 6 безуспішних штурмів позицій українських військ.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 1 району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян. ППО знищила одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 1 району зосередження особового складу, 2 пунктах управління та 2 складах боєприпасів окупантів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування