Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко – Путіну: Україна і країни Балтії шукають за морями кращого життя

Неділя, 28 січня 2024, 18:42
Лукашенко – Путіну: Україна і країни Балтії шукають за морями кращого життя
Лукашенко і Путін на зустрічі 28 січня, скріншот відео

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним заявив, що Україна і країни Балтії могли б працювати з РФ, а не шукати "за морями кращого життя".

Джерело: Лукашенко і Путін на зустрічі в Петербурзі, повідомляють телеграм-канал "Пул первого" і російський Інтерфакс

Реклама:

Пряма мова Лукашенка: "Я подумав – ну яка країна могла б надати такі можливості такій країні як Білорусь? Адже ми в Росії, за великим рахунком, не бачимо жодних проблем... Жодна країна не здатна була б так ставитися, як ви ставитеся до Білорусі.

Я проектую: а що заважало Україні, балтійським країнам так працювати з нами? Це наш світ, ми його вибудовували кілька десятиліть, ми разом перемогли в цій страшній війні (Другій світовій – ред.). Ну давайте рухатися в цьому напрямку. Ні, не хочеться, шукають за морями кращого життя".

Деталі: Лукашенко також висловив думку, що Україна "повернеться" до Росії та Білорусі.

ВІДЕО ДНЯ

На відкритті пам'ятника в Ленінградській області до 80-річчя визволення Ленінграда від блокади білоруський самопроголошений президент заявив, що "було б непогано, щоб тут стояв хтось з України".

"Три слов'янські народи постраждали. Але їх немає, що робити, це їхній вибір на інший курс. Але думаю, вони повернуться до нас. Діватися нікуди", – сказав Лукашенко.

Зі свого боку, Путін, відкриваючи двосторонню зустріч із Лукашенком у Костянтинівському палаці в Санкт-Петербурзі, заявив, що вони обговорять війну проти України.

"Звичайно, я під час нашої бесіди сьогодні детально проінформую вас про те, що відбувається в зоні спеціальної військової операції", – сказав Путін, звертаючись до Лукашенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: