Економічна правда запрошує на перший за час великої війни Банківський форум

У ТЦК відреагували на конфлікт між військовими та цивільними у Харкові

Середа, 22 травня 2024, 21:54
У ТЦК відреагували на конфлікт між військовими та цивільними у Харкові
скриншот

У мережі 22 травня з’явилося відео конфлікту військовослужбовців із цивільними у Харкові, поруч були присутні працівники поліції. У місцевому ТЦК та СП відреагували, повідомивши, що цивільні провокували напади на військових.

Джерело: Харківський ОТЦК та СП

Деталі: За даними установи, попередньо встановлено, що конфлікт розпочався через "застосування декількома громадянами, які мали ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння, фізичної сили проти військовослужбовців".

Реклама:

Напади супроводжувались брутальною лайкою та образами гідності військових. Там також зазначили, що в пабліках поширюють лише фрагмент відео щодо ситуації й напади на військових на відео не фіксуються.

Через конфлікт постраждав солдат роти охорони, йому наклали шви на забійну рану у районі вилиці.

ВІДЕО ДНЯ

Дослівно: "У ТЦК та СП цей військовослужбовець проходить службу після важкого поранення, якого він зазнав у лютому 2023 року під час захисту Батьківщини.

Переконані, що цьому інциденту, який стався у присутності співробітників Національної поліції, буде оперативно надано відповідну правову оцінку".

Деталі: Водночас в ТЦК засудили дії військовослужбовців, які піддалися на провокування з боку осіб з неадекватною поведінкою. Зазначають, що працівники не мали, незважаючи на агресивну провокацію, вступати у суперечку та фізичне протистояння.

Повідомляють також, що призначили службове розслідування, за результатами якого вживуть відповідних дисциплінарних заходів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: