Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Вовчанськ у вогні: поліцейська бригада "Лють" показала бої за місто на Харківщині

Четвер, 30 травня 2024, 12:29
Вовчанськ у вогні: поліцейська бригада Лють показала бої за місто на Харківщині
скриншот

Тривають бої за Вовчанськ Харківської області, поліцейські, які беруть участь в обороні міста, поділилися кадрами протистояння з російськими окупантами.

Джерело: пресслужба поліцейської бригади "Лють"

Деталі: Бійці наголошують, що бої за місто на Харківському напрямку не зупиняються ні на мить.

Реклама:

Окупанти хочуть взяти Вовчанськ під свій контроль, але зустрічають потужний відпір Сил оборони. Ворожі сили намагаються закріпитися в будинках, але зокрема воїни штурмового полку "Цунамі" бригади Нацполіції "Лють" не дають так просто це зробити. Українські бійці відтісняють противника та зачищають від загарбників будинок за будинком.

Дослівно: "Під час одного із бойових виходів наші бійці помітили окупантів в одному із приміщенні та відразу відкрили вогонь".

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо: Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський зазначив 30 травня, що противник продовжує нарощувати угруповання своїх військ на напрямку головного удару Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, шляхом перекидання додаткових полків і бригад з інших напрямків та з полігонів.

Втім, на думку головкома, цих сил зараз недостатньо для повномасштабного наступу і прориву української оборони на Харківському напрямку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: