Харків'ян з новим роком привітав наркобарон. З натяком на Кернеса?

1199 переглядів
34
Четвер, 20 січня 2011, 12:04

У Харкові на вулиці Пушкінській з'явилися білборди із зображенням померлого наркобарона Пабло Ескобара і написом "З новим роком, харків'яни".

Оригінал фотографії Ескобара – це кадр з документального фільму National Geographic "Критична ситуація. Полювання на Пабло Ескобара" (2007 рік).

Автор харківського білборда невідомий, але в інтернеті обговорюють версію, згідно з якою, таким чином, харків'янам натякнули на пристрасть керівництва міста до наркотиків.

Як відомо, в 2008 році тодішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляв про те, що мер Харкова Михайло Добкін і секретар міськради Геннадій Кернес можуть бути оштрафовані "за вживання наркотиків".

Обласне управління МВС повідомило, що було складено і передано до суду адміністративні протоколи на керівництво Харківської міської ради за статтею "незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин у незначних кількостях, без мети збуту".

Однак незабаром Дзержинський суд Харкова закрив провадження по справі про адміністративне порушення стосовно Кернеса за вживання наркотиків.

Вважається, що наркобарон Ескобар створив імперію, яка контролювала 80 відсотків світового кокаїнового ринку. Його статки оцінювалися, навіть за найскромнішими підрахунками, у $10-12 мільярдів.

Фото "Медіапорт"

 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.73.132.---zevs2010..
а що ... наркобарон також людина. тут же ходять білі негри. Давайте за Росію проти НАТО вперед. Далі далі.
IP: 95.134.127.---serg250..
Аваков в своем репертуаре;)
IP: 93.73.118.---_Aleks_..
Харашо ...:)))
IP: 94.179.160.---ebm..
Паша Эскобара рулит внатуре чОтко и ровно ! :))
IP: 93.188.39.---Zorro_ua..
Вы что читать не умеете? Написано "С новым годом! Харьковчане.", а не так, как указано в этой новости. Получается, что это харьковчане поздравляют нарко-барона, а не наоборот.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації