Як польське радіо "пожартувало" над українками - кадри з радіоефіру

56 переглядів
11
Середа, 27 червня 2012, 10:02

Відео з ранкової радіопрограми "Poranny WF" на варшавському радіо "Eska Rock", в ефірі якої ведучі образили українських заробітчанок.

Після інциденту ранкова радіопрограма припинила своє існування.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.95.107.---Beznazvy..
Можна лише привітати позицію України у захисті своїх громадян та іміджу країни. Це видається, поодиноким фактом, коли держава таки відреагувала, ще так напористо-агресивно, по відношенню до кривдників. Але тут слід прояснити деякі обставини. Перше, контекст українсько-польських партнерських відносин. Дивним чином, коли раніше таких інцидентів взагалі не помічали, то тепер цей настільки вихолощений, що став ледь не випробовуванням відносин обох країн. Польща одразу поспішила замяти цей інцидент як вибачення перед Україною. Є підозри, що тут постарався хтось третій, зі сторони. Друге, очевидно, що цей інцидент зробили показовим. Але чому? Польща обовязково повинна була відреагувати, і вона це зробила. Для української влади ж це піар - показати як вона стоятиме за кожного громадянина. Третє, цікаво чи буде така ж реакція на інші інциденти, яких в силу негативного іміджу України повсюдно?
IP: 85.238.98.---andrey-odessa..
Два педика-клоуна, они только друг друга насиловать могут!!!!
IP: 91.226.34.---Barol..
Opponent of the Vegetable:
Investing: Боже, что эта УП мусолит... Скоро станет примитивнее собственного таблоида...
Ты скорее всего не украинец. Наверное пшек или кацап. А если украинец, то ты обыкновенное юго-восточное скотобыдло, у которого нет национального самосознания и элементарного чувства собственного достоинства.
Ви обидва, здається одинакові "українці" :-( Але Investing таки має рацію - досить мусолити цю справу. Фігурського і Воєвудського вигнали з радіо Eska Rock, їх передачу закрили, розглядається справа про позбавлення ліцензії самої радіостанції. Мало того, Фігурського за рішенням УЕФА звільнили від коментувань матчів чемпіонату і проти них двох відкрили кримінальну справу, що тягне на 3-и роки. Якби у нас так оперативно реагували на подібні речі, то придурки типу Табачніка, Болдирєва, Бузини і т.п. давно б сиділи! Прості поляки самі відреагували адекватно і змусили своїх чиновників діяти!
IP: 195.222.126.---Investing..
Боже, что эта УП мусолит... Скоро станет примитивнее собственного таблоида...
IP: 77.247.181.---Opponent of the Vegetable..
Investing: Боже, что эта УП мусолит... Скоро станет примитивнее собственного таблоида...
Ты скорее всего не украинец. Наверное пшек или кацап. А если украинец, то ты обыкновенное юго-восточное скотобыдло, у которого нет национального самосознания и элементарного чувства собственного достоинства.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації