Очима очевидця: Львівський аеропорт без пасажирів

32 перегляди
73
Вівторок, 10 липня 2012, 16:12

Відомий журналіст Віталій Портников у вівторок побував у львівському аеропорту, який побудували до Євро-2012 .

От, що він пише у своєму Твіттері:

"Львів. Чудовий сучасний термінал. Розпал відпускного сезону. І тотальна відсутність тих, заради кого будуються аеропорти - пасажирів. Це саме те, що я намагався пояснити Борису Колеснікову і його пропагандистському апарату: у бідній країні з монополізованим авіаринком і дорогими квитками такі термінали - не досягнення, а насмішка".

 
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 217.199.237.---banderoz..
Сегодня бюджетные авиакомпании в Украине обеспечивают серьезную конкуренцию традиционным. Лоу-кост авиакомпании экономят, к примеру, на питании и размере багажа, но для многих пассажиров это не проблема. При наличии выбора, они предпочитают более дешевых перевозчиков. Бюджетники все еще проигрывают рынок за счет узкой географии полетов. В 2011 году количество пассажиров бюджетных авиакомпаний на международных регулярных рейсах, выполняемых из и до украинских городов, увеличилось практически вдвое - с 300 тыс. до 500 тыс. Удельный вес пяти лоу-кост авиакомпаний в общих объемах международных регулярных авиаперевозок, выполняемых через аэропорты Украины, составил 7%. Такой значительный прирост объясняется развитием сети полетов и выходом на украинский рынок новых перевозчиков, таких как Fly Dubai из Объединенных Арабских Эмиратов и турецкой Рegasus Аirlines. если это подкрепить безвизовым режимом, то аэропорты будут работать на полную мощность.
IP: 93.74.195.---european..
Goracio: Наполеонович: Это всё делается в мгновение ока? Что ты городишь здесь, засланчик? Ты вырезал заголовки УП или своей сельской газеты ? У Украины мало забот и работ. которые выполнялись и выполнились? Дурачка не включай-то..
у вас в посты багато питань і мало сенсу. у України багато проблем. а найбільши з них, на думку партії ригіаналів і особисто Януковича, це: - ща мало російської мови навкруги - ще забагато випускає продукції крюківський завод - ще залишилися деякі нічні поїзди - ще можна побачити у Віснику держзакупівешь, на що витрачають бюджетні кошти - ще залишились активи, які можні "віджати" для віті-стоматолога - ще не всі фельдшерськи пункти в селах закриті, заради економії - ще треба перейменувати міліцію в поліцію - і обов'язково ввести московський час і т.п. Іншої діяльності бандва при владі - НЕМАЄ. по суті обіцянок Колеса, як я розумію, відповісти вам нічого.
IP: 94.231.187.---Matsola60..
Custom_12: Matsola60: с чего Вы взяли, что Ленин наш? Он такой же наш, как и ваш. Ему памятники совсем другая власть ставила
В нас пам'ятники українським видатним людям, а про Лєніна вже і забули, а ви і далі української не знаєте і ностальгуєте по ссср...
IP: 194.44.55.---RG..
поп: Тут нема чого дивуватись. Населення не має таких доходів, щоб активно літати. І при такій владі ще довго не буде мати. А будували більше для "відкатів"... більше витратили - більше "відкатили". А при який буде?
При нормальній. В нас ще такої не було.....
IP: 46.30.167.---Goracio..
Наполеонович: Это всё делается в мгновение ока? Что ты городишь здесь, засланчик? Ты вырезал заголовки УП или своей сельской газеты ? У Украины мало забот и работ. которые выполнялись и выполнились? Дурачка не включай-то..
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації