ЦВК показала, як працюватимуть камери на дільницях

27 переглядів
Четвер, 11 жовтня 2012, 12:59

У Києві відбулася презентація роботи камер відеоспостереження, що працюватимуть на усіх виборчих дільницях під час виборів.

"Ця система дозволить підвищити рівень довіри суспільства до результатів виборів народних депутатів", - сказав член ЦВК Михайло Охендовський.

За його словами, кожен виборець, який цікавиться виборами зможе не виходячи з дому "слідкувати за процесом голосування, а в майбутньому за необхідності прослідкувати за процесом підрахунку голосів".

За словами технічного фахівця генпідрядника впровадження систем відеомоніторингу – компанії Sitronics Владислава Нама, відеотрансляція з дільниць буде вестися упродовж усього часу голосування, а під час підрахунку голосів камери будуть записувати те, що відбувається, але не будуть транслювати це відео в інтернет.

17 жовтня системи відеоспостереження на виборчих дільницях почнуть працювати в дослідно-промисловому режимі експлуатації.  

Як повідомлялося раніше, загальна вартість проекту оцінюється у 993,6 мільйона гривень, які виділяються з державного бюджету.

Відео Skrypin Production для УП

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації