В Києві хрестами та іконами протестували проти електронних паспортів

25 переглядів
8
Вівторок, 16 жовтня 2012, 16:07

В Києві відбулася хресна хода проти введення в Україні біометричних документів.

Понад тисячу людей пройшлися з іконами та хрестами до Адміністрації президента, де провели пікет.

Серед вимог - накладення вето Віктором Януковичем на прийнятий закон.

Як відомо, 2 жовтня Рада прийняла законопроект, що передбачає введення біометричних паспортів.

Раніше Українська православна церква Московського патріархату, а також Український Гельсінський союз з прав людини закликали Януковича ветувати цей закон.

Відео Skrypin Production, для УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.212.100.---Becky Sharp..
Міф №2 – ваші дані захищені Ринок "Петрівка" завжди підпільно торгував інформаційними базами. А на початку тижня всій Україні стали відомі біографія, адреса і весь життєвий шлях "караванського стрільця". Секретну інформацію злила міліція. "У цій ситуації виникає велике питання: чи можна державі довіряти таку інформацію. Я думаю, це поки що неможливо", - каже правозахисник Дмитро Гройсман.
IP: 178.212.100.---Becky Sharp..
Дбайливі господарі завжди хочуть знати, де перебуває, що робить, наскільки активно розмножується і чи не лізе в шкоду ввірена їм худоба. Народні обранці, стурбовані занадто повільним просуванням покращення, очевидно, також хочуть навести лад у державі. Тож днями ухвалили закон, згідно з яким усі дані про громадян України мають бути зібрані в одному місці (Єдиному державному демографічному реєстрі). Аналогів Єдиного реєстру немає в жодній країні, навпаки, діють спеціальні регуляторно-правові інструменти, що запобігають злиттю баз даних різних відомств у одну єдину.
IP: 46.118.120.---МАЮ_В_ДУПІ_ВСІХ_VIPів..
Церковний маразм крєпчає. Геть електронне рабство! - Хай живе релігійне!!!! Коли, накінець, людство подорослішає і перестане вірити у міфи?
IP: 193.28.92.---Two-megapixel Cam..
Пожелание к монтажеру видео: бросьте заниматься экшн-ускорением, оператор снял репортаж и смонтируйте как репортаж. А не делайте "Матрицу". Или пойдите на новостной телеканал поработайте поучитесь. Уже не первое видео монтируется как комедийное шоу. Как это можно было додуматься ускорить людей на общем плане идущими с крестами... Просто весело и дебильно смотрится! Нужно уметь монтажем передавать атмосферу сюжета, а не свое настроение. Нанимайте проф. операторов и монтажеров, платите им деньги и не занимайтесь клоунадой
IP: 188.163.232.---Myroslav Holyak..
FРелігія головного мозку. Зомбо-бабульки атакують.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації