День пам'яті жертв Голодомору

224 перегляди
52
Субота, 24 листопада 2012, 17:10

Учасники ходи з нагоди дня пам'яті Голодомору 1923-1933 рр.., представники опозиційних партій та іноземні посли вшанували пам'ять загиблих в роки голоду в Києві.

Більше 2 тисяч людей взяли участь у ході від станції метро Арсенальна до Меморіалу жертвам Голодомору, який знаходиться в парку Слави, поряд із музеєм Великої Вітчизняної війни. Учасники ходи тримали в руках прапори України і йшли без партійної символіки.

Пізніше вони приєдналися до кількох сотень людей, які зібралися біля Меморіалу жертвам Голодомору, передає Інтерфакс-Україна.

Представники Об'єднаної опозиції "Батьківщина", "УДАР" та Всеукраїнського об'єднання "Свобода", акредитовані в Україні посли іноземних держав, представники Світового конгресу українців, а також представники всіх регіонів України поклали свічки пам'яті до монумента.

Потім за участю глави Української православної церкви Київського патріархату Філарета та представників Української греко-католицької церкви відбувся молебень пам'яті за загиблими.

О 16.00 присутні вшанували пам'ять жертв Голодомору хвилиною мовчання.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 

 

Фото Дмитра Ларіна, УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.172.138.---Squeeze..
Як бачимо УПЦ МП не брала участь у молебні за невинно убієнними. Видно ця організація вважає такі речі не кошерними.
IP: 193.93.218.---chadua..
Kievlianin: Коли йшли ходою да меморіалу, мене одна літня жіночка, що йшла поруч, запитала: — А у Вас хтось загинув від голодомору? — У мене? 8 мілйонів моїх співвідчизників. - відповів я. До чого то я? Бо хочу запитати у пихатих, ситих невірунів: Скількі ще повинно бути знищено українців, що би, ті невіри які живут на теріторії моєї країни, повірили, що то був геноцид? Так от відповім: ЖОДНОГО! Досить смертей. Більше ми не допустимо. Геть КПУ, КПР просто ПР, смерть катам. Україна жила, живе й жить буде! Незалежна, вільна, сильна. Слава Україні!
------------------------- Слава навіки!
IP: 109.86.150.---manatee157..
пора вводить статью за отрицание голодомора. Как в Израиле карают за отрицание Холокоста.
IP: 82.193.99.---head_VR..
Для каналів Пінчука і Коломойського - Голодомору не має. Ганьба!
IP: 87.16.236.---bari..
Вічная память невинним жертвам Голодомору - Геноциду!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації