Захоплення телеканалу ТВі. Повне відео

106 переглядів
39
Середа, 24 квітня 2013, 09:40

У вівторок на телеканалі ТВі несподівано для всіх змінили Гендиректора, призначивши Артема Шевченка. При цьому Наталю Катеринчук, яка до цього була гендиректором, у приміщення телеканалу не пускали.

Їй довелось викликати міліцію. Разом із нею підтягнулась група народних депутатів від "УДАРу", репортери.

Після тривалого тупцювання всієї процесії перед зачиненими дверима та перемовин із охороною двері нарешті відчинились, і опальне керівництво ТВі прорвалось на канал.

Внаслідок цього прориву Наталка Катеринчук та Артем Шевченко отримали по обличчям. До збудженого натовпу вийшов екс-заступник директора з безпеки ТВі Олег Радченко.

В кабінеті першу скрипку зіграв дипломований юрист-УДАРівець, який констатував відсутність документів, що давали би право подібним чином діяти Олегу Радченку, Артему Шевченку та начебто новому інвестору, американському бізнесмену Олександру Альтману.

З'ясувалось, що Наталя Катеринчук напередодні звільнила Олега Радченка, тож чому він зміг пройти на канал, а вона -- ні, стало зовсім не зрозуміло.

Вдень відбулася прес-конференція з власником ТВі Костянтином Кагаловським.

"У Кагаловського дрижали руки, але він спромігся розповісти усім присутнім анекдот про "жидів, які розікрали Росію", відповідаючи на питання, хто такий Альтман", - зазначає Телекритика.

Увечері на ТВі відбулись загальні збори колективу каналу, які завершились тим, що більшість колективу (за винятком Віталія Портникова, Єгора Чечеринди та Артема Шевченка) оголосила страйк. 

Відео Телекритики, Богдана Кутєпова

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.214.216.---Юрій Квітка..
Яскравий прєдставітєль Алєксандра Альтмана на другому плані із жувачкою.
IP: 77.239.189.---Fedor K..
Мне пофиг, кто такие Кагаловский с Альтманом, уверен, что оба- одинаковые босяки, но процедура, с которой отнят телеканал одним босяком у другого, не просто бросает тень на участвовавших людей, которые звали себя журналистами, он их по макушку окунает навсегда в дерьмо. Все эти шевченки становятся рядовыми исполнителями воровского беспредела... Поражает, что какое-то быдло-вышибала с криминально-ментовской рожей Радченко, ранее руководившее входной дверью, назначается Директором. В этом качестве ОНО увольняет генерального директора, назначает Шевченко гендиректором...Классно, что ОНО не успело назначить в стране своего президента и премьера! )))
IP: 91.219.244.---Mykhaylo Berezhanskyy..
Як ці моськи вже заііі
IP: 46.63.6.---chicha..
Это мне напоминает уничтожение канала НТВ...
IP: 46.63.6.---chicha..
ПротивЯна: Наталью Йосиповну не предупредили новые собственники, что ее уволили - вот и сыр -бор, Ударовцы, слились, что их не пускают и ретировались... журналистом остается лизать новым собственникам, а не бастовать, ну или искать новую работу..все просто..капитальзьм называется...
Это не "капитализм"называется ,а беспредел с донецким душком,а Шевченко и Портников-
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації