Опозиція і Рибак не домовились про роботу

14 переглядів
6
Четвер, 4 квітня 2013, 10:32

Спікер Володимир Рибак вранці не зміг домовитися з депутатами від опозиції щодо розблокування трибуни і президії Верховної Ради.

Він оголосив що будуть проведені збори депутатів, які попросили зізвати 241 депутат.

"Депутати вимагають від мене забезпечити роботу парламенту. Депутати, більшість близько 240-250 людей запросили мене на збори депутатів, щоб розглянути ситуацію, яка склалася в парламенті", - сказав він.

"Не знаю, які будуть пропозиції, може, буде пропозиція саморозпуститися таким парламентом, може просити президента, щоб розпустив цей парламент", - заявив Рибак.

"Можуть бути ще якісь варіанти. Я послухаю депутатів Верховної Ради, які на зборах будуть розглядати ці питання", - сказав він.

Фото Дмитра Ларіна

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
УКРАИНЦЫ, - если мы ЕЩЁ народ, а не БЫДЛО, - нужно ОБЪЕДИНИТЬСЯ и подать МИЛЛИОНЫ ЗАЯВЛЕНИЙ в Суды на АНТИнародного президента и его ОТЩЕПЕНЦЕВ за весь БЕСПРЕДЕЛ в стране... Ведь это «их забота» привела к массовому вымиранию народа Украины, - до униженных и несовместимых с жизнью социальных условий для народа… А ПРЕСТУПНЫЕ Суды, Прокуратура, Милиция (1 % доверия народа)... А беспомощные дети и старики, лишённые Детства и Старости... Как КАЖДЫЙ ДЕНЬ на это всё смотреть украинцам ???, - ЭТО не ПРЕСТУПЛЕНИЕ????.... УКРАИНА, - ВЕРНЁМ БУДУЩЕЕ СВОИМ ДЕТЯМ!!!... УКРАИНЦЫ, - ВСТАНЕМ с колен!!!!... Сейчас КРАЙНЕ НЕОБХОДИМО украинцам объединиться и поддержать НАСТОЯЩЕГО ЛИДЕРА УКРАИНЫ – ВИТАЛИЯ КЛИЧКО и ЕГО соратников!... ДОЛОЙ АККУПАНТОВ УКРАИНЫ!!!!....
IP: 46.133.72.---pravi..
Здраствуйте. Извините что плохо знаю украинской язык. Обращаюсь до всіх жінок Верховноі Ради, Украіни, особливо до госпожи Геращенко, Сех. Пересмотрела все кадри как в улибчивих депутаток бросали снегом подростки как в школе. Молю вас богом, как женщина, не дайте издиватся над детьми, які бросали сніжки в депутаток із-за спин их 2-хметрових охранніков. Не допустите линча президента і депутатов над детьми, які в отделении, уверенна что с них издиваются, как убили мажори от властьимущих девочку в Одессе, син депутата Ландіка издевался у всех на глазах с девочки, бабушку посаділі за ленточку ,после президента, остановитесь фашисти в своей безнаказанности. Не можно так постоянно издиватся с своего народа. Если ви хотите мести, то я готова приехать в Киев и тогда все ви сможете у меня бросить снегом, только оставте в спокое детей, и не вздумайте еще бабушек которие вместе с детьми били возбуждать уголовние дела и издиватся. Свех прошу, ради Исуса Христа поддержите, уберегите детей.
IP: 94.153.84.---ratizvona..
якщо й зараз ця попозиція не зможе "їх зупинити", по фіг як і чим (але – спершу САМА, а потім вже за допомоги народу), – то вибори наступні – коли б і за якими законами вони не проводилися – за участі Батьківщини, УДАРУ і Свабоди можна й не проводити. Сенс обирати безпорадних "кіщенят"? ну хто ж цю попозиці змушував самим голосувати заборону на блокування?! в судах вони воювати не вміють. показові "бої" - це шоу, в якому декого - як Єфремов, рибак, Азаров, Яценюк, Кличко, Кожемякін, тягнибок - НЕ ЧІПАЮТЬ. підігрують ПРигам у створенні політичної кризи, щоб Яник розвів на публіку руками - дєпутати не можуть собі ради дати?! і самі визнають - ми не спрацювалися?! і цим легалізують Яника як борця з політичною кризою СВОЇМИ методами?!! а що, ВР не працює, грошей на перевибори нема, соціологія говорить, що або наступна ВР буде знов цапатися, або - міняти закон, на мажоритарку... або хоч монархію запроваджуй... ЦЬОГО попозиція і доб"ється кінцем
IP: 173.206.205.---vshagane..
такім людям віри не маЄ! я б у свою партію його не впистила, хто знає його задумки, раз продажній , то продажній на усе життя, він сам попросився у Батьківшину. гоніть його сьогодні, не дайте йому дочекатися до завтра! Батьківщіна , Свобода , Удар перед!!! дорогі наші опозіціонери, не переймайтесь тім що пРиГіони зібралися як Ленін тайком у януковича банькИ, се їхня така погатьська тактика Налякування їнщіх депутатів, як оціх двох вівців, зробіть у верховній раді своє не таємне засідання , у вас є шанс зараз вибрати свою президеньську команду, радом зі спікіром і каб міном, поченайте і хай Бог Вам Допомогає !!!
IP: 82.144.192.---igorVK..
А рыбак забавный. Сразу видно - куда бы партия ни послала, утрётся и оближется. И спасибо не забудет сказать - воспитанный. Таких уже больше нет. Штучный товар.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації