Націоналісти з'їхались у Київ на Марш боротьби

47 переглядів
54
Понеділок, 14 жовтня 2013, 16:52

Українські праві на чолі з ВО "Свобода" приїхали в Київ святкувати свято Покрови пресвятої Борогодиці, День українського козацтва та День заснування УПА.

Свободівці подали до КМДА заявку, у якій вказали, що у ході візьмуть участь до 15 тисяч людей.

Чи прийшла аж така кількість людей, не факт, але депутат від Свободи Андрій Іллєнко не проминув запевнити, що лише "Свобода" може зараз збирати тисячі людей "на за гроші, а за ідею".

Свободівці з-під Шевченка пообіцяли, що "влада не залякає нас ні кримінальними справами, ні допитами, ні арештами, ні судами".

Іллєнко з Мірошниченком вступились за бандерівський прапор, знову ж переконуючи, що "ніяка влада не може його заборонити".

Вождь націоналістів Олег Тягнибок полум'яно зі сцени розповідав про те, як вони "врятували парламентаризм" і почали "українізацію і бандеризацію" України.

Він розповів також, що уже 16 жовтня на з'їзді "Свобода" презентує "уряд національної альтернативи" і висуне Юрка Левченка кандидатом по 223 окрузі, де він "обов'язково виграє". Левченко сором'язливо стоїть збоку, але гідності не втрачає.

Тягнибок пообіцяв йти в Європу, щоб "відірватися від кремлівського впливу", поклеймив Януковича, з якого "зробили Володимира Великого".

"Ми не йдемо в Європу, ми повертаємося додому", - вигукує зі сцени лідер. "Ура!" – відгукується натовп.

"Для нас Європа – це гарний квітник, де є багато красивих, гарних, пахучих квітів. Але найкрасивіша, найпахучіша для нас квітка, квітка кольору неба і жита, це Україна".

Йти до Європи "Свобода" вирішила Хрещатиком на Михайлівську, де буде концерт.

Ну і для збільшення звитяги і щоб набратися сил на шлях до Михайлівської площі, а особливо, щоб "не піддаватися на провокації" заспівали український "славень".

 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фото Дмитра Ларіна

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.75.170.---m-oz29.10.2013 21:32
апельсин)))

+1000%
IP: 195.34.207.---апельсин16.10.2013 16:54
коммунист-это тот человек , который прочёл работы ленина и маркса..а АНТИкоммунист--это тот человек , который понял прочитанное...
IP: 195.34.207.---апельсин16.10.2013 16:50
Национализм-это высшая ступень развития для общества
IP: 91.124.46.---poltavka16.10.2013 10:40
rum:
Типичные рагули,которых согнали со всего Львова .Представляю,что делается сейчас в подъездах вокруг Михайловской площади и Крещатика.
Цікаво інше-звідки ти сам виліз,що в усьому бачиш тільки лайно?Співчуваю.
IP: 92.112.45.---Ykraina1-_16.10.2013 10:04
rum:
Это ж не ЛОХИ ТРУСЛИВЫЕ(или за бабки продающие и мать родную) согнаные Партией Разводил на підтримку очередного ПОКРАЩЕННЯ. Так,что в подъездах и везде все чисто и культурно.
СОБАКИ ЛАЮТ А КАРАВАН ИДЕТ !!!СЛАВА УКРАИНЕ !!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації