У Києві вшанували жертв Голодомору

35 переглядів
16
Субота, 23 листопада 2013, 17:30

У Києві в день 80-ї роковин Голодомору відбулися заходи  із вшанування пам’яті жертв трагедії

Як повідомили у Громадському комітеті із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду, участь у Скорботній ході центром Києва взяли 6 тисяч людей.

Хода відбулася без партійної символіки, в учасників були лише плакати "Голодомор – геноцид" та національні прапори з чорними стрічками.

На чолі колони учасники ходи розтягнули великий банер зі словами Василя Симоненка "Народ мій є, народ мій завжди буде".

Представники молоді зшили в одне полотно послання людей з різних регіонів України співвітчизникам, які вшановуватимуть пам’ять жертв Великого Голоду через 20 років.

Хода завершилася біля Меморіалу пам’яті жертв голодоморів в Україні. Там відбулася панахида, яку відправили Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет, ієрархи УГКЦ, УАПЦ, УПЦ. РКЦ.

О 16:00 відбулася Загальнонаціональна хвилину мовчання та загальнонаціональна акцію "Засвіти свічку", під час якої учасники заходу запалили 10  тисяч свічок. 

Усі фото - Дмитра Ларіна
Усі фото - Дмитра Ларіна
 
 
 
 
 
 
 
 

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.211.132.---Андрій Дмитрук..
Олександр Палій: 100%
IP: 94.178.255.---shidnyak..
Таке національне жахіття не пережив ни один народ світу, смерть від голоду, відчуття безвихідя, перетвореня людей на істот. Цю справу зроблену комуномосковською звірячою ненавистю, генацидом українського народу, ніколи не буде забуто. Як би не оббріхували голодомор, перекручі від москви, трагедію цю, весь світ вшанує, і новий суд буде судити комуністичну партію поставивши її поруч з нацистською. Запали свічку народе український.
IP: 95.67.84.---зеро..
shidnyak: Таке національне жахіття не пережив ни один народ світу, смерть від голоду, відчуття безвихідя, перетвореня людей на істот. Цю справу зроблену комуномосковською звірячою ненавистю, генацидом українського народу, ніколи не буде забуто. Як би не оббріхували голодомор, перекручі від москви, трагедію цю, весь світ вшанує, і новий суд буде судити комуністичну партію поставивши її поруч з нацистською. Запали свічку народе український.
Так і буде !
IP: 176.109.174.---VO Svoboda Xamu..
Шановна опозиція! УДАР, Батьківщина, Свобода, ви маєте майже в кожній міській та областній раді своїх депутатів. Якщо ви зробите заклик всім своїм депутатам районних, міських, областних, селищних рад приїхати завтра на Майдан вимагати підписання угоди про асоціацію, то це буде справжній МАЙДАН як в 2004-ому! Якщо хоча б з 400 міст і сіл по 50 депутатів областних і міських рад приїде, то це буде 20 тисяч лише депутатів, якщо візьмуть своїх чоловіків і дружин то буде вже 40 тисяч, жодень Беркут не посміє полізти на таку кількість депутатів, нехай і міських рад! Попереду мають бути 150 депутатів опозиції із недоторканістю. Невже ви думаєте що народ побачивши Вас не потягнеться на мітинг? А Так, бачачи інертність опозиції, люди не хочуть йти на заклики вождів, бо цій опозиції плювати на людей, лише свою вигоду шукають. Доводом є тушки Яценюка,яких він за гроші брав в список, і членство в КПСС Фаріон,яка брехала про це стільки років, а згідно програми ВО Свобода, підлягає люстрації!
IP: 188.230.45.---VLv..
Тягнибок з виглядом - "Дайте добратись до тих нелюдів, що влаштували таке пекло на Землі". І я його підтримую!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації