Євромайдан приїхав до Януковича у Межигір'я

222 перегляди
28
Неділя, 29 грудня 2013, 15:41

Активісти Євромайдану влаштували автопробіг та завітали до резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" у Нових Петрівцях під Києвом.

Участь у акції взяли більше 1000 автівок, кілька тисяч активістів, велосипедисти, колони активістів супроводжували народні депутати. 

Як виявилося, Окружний адмінсуд Києва видав постанову про заборону проведення будь-яких мирних акцій під резиденцією Януковича з 1 грудня до 7 січня 2014 року. 

На повороті до резиденції у Нових Петрівцях було виставлено кілька кордонів охорони з ДАІ, важкої техніки та бійців внутрішніх військ.

Однак активісти за допомогою нардепів відтягнули техніку,  яка перекривала рух дорогою, та наблизилис майже впритул до передостаннього кордону охорони Межигір'я.

Участь в Автомайдані також взяли лідер трьох опозиційних сил - Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко. 

Після проведення акції під резиденцією активісти рушили до будинку Віктора Медведчука, після чого планують завітати до прем'єра Миколи Азарова та спікера ВР Володимира Рибака.

Усі фото Дмитра Ларіна
Усі фото Дмитра Ларіна
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Українська правда 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.77.236.---Olexander Varakuta..
Якщо він не хоче говорити з НАРОДОМ, тоді НАРОД поговорить з ним!!! Як відноситися до акції? Принаймні це є ДІЯ, яка попереджує гаранта про його обов'язок та обіцянку: Почую кожного! А сам ховається від НАРОДУ . Вийди і дай звіт НАРОДУ, який вже ніколи не буде рабом !!!
IP: 74.125.181.---Helg Forester..
Протести розростаються. Далі наступ піде на місцевих чиновників-корупціонерів.
Tanya Spodar:
Слава Гринько: печально.... ещё теплилась надежда, что среди демонстрантов есть настоящие люди.... оказывается там сплошное стадо воинствующих фашистов... ибо нормальные люди не позволят себе такого акта с головой Каддафи... понятно, что демонстранты не имеют даже малейшего представления о том, какая жизнь была в Ливии при Каддафи и сейчас, для этого даже не обязательно иметь друзей ливийцев, а достаточно узнать информацию об уровнях жизни из интернета...
Зато мы имеем представление о Волгограде.....
да, согласен по поводу Кадафи, сравнивать Янека с Кадафи все равно, что х...р с пальцем.
IP: 95.69.233.---ARISTOFAN..
КРАСНОРЕЧИВЫЕ ЦИФРЫ И ФАКТЫ СОЦИАЛИСТИЧЕСКОЙ ЛИВИЙСКОЙ ДЖАМАХИРИИ: ВВП на душу населения — 14 192 $. На каждого члена семьи государство выплачивает в год 1 000 $ дотаций. Пособие по безработице — 730 $. Зарплата медсестры — 1 000 $. За каждого новорожденного выплачивается 7 000 $. Новобрачным дарится 64 000 $ на покупку квартиры. На открытие личного бизнеса единовременная материальная помощь — 20 000 $. Крупные налоги и поборы запрещены. Образование и медицина бесплатные.
IP: 77.52.83.---Tanya Spodar..
Татьяна Дмитриева: Не просто печально! Возмутительно то, что это стадо говорит от имени всех украинцев! Воинствующие фашисты затевают переворот. Пришло время действий, больше терпеть эти безобразия нельзя. Сегодня по моей улице ходил мужчина бомжеватого вида, собирал подписи за майдан. Толком сам ничего объяснить не смог. Кто его послал? Кто оплатил? Зараза расползается. Хватит! Изолировать трехглавую гидру!
Эти "возмутительные" действия происходят для того Танечка, чтобы Вы прийдя на вокзал с семьей ехать в Крым, не взлетели на воздух. И чтобы все предупреждения о минировании, всегда были просто хулиганскими выходками. ИЛИ ВЫ ХОТИТЕ В ТАМОЖЕННЫЙ СОЮЗ?!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації