Шустер про Льовочкіна і свою програму: "Я сам – маленький Чехов"

158 переглядів
16
Понеділок, 30 грудня 2013, 12:20

Програма Шустер Live у такому форматі, в якому вона існувала, якийсь час не виходитиме на "Інтері".

Про це ведучий Савік Шустер заявив у ефірі Hromadske TV у неділю, 29 грудня.

"У такому форматі, в якому вона існувала, вона якийсь проміжок часу виходити не буде. Бо у нас в студії - громадянська війна. Це неправильно", - заявив він.

"Після того, що сталося з Тетяною (Чорновол)... уже немає простору для діалогу .... Всім зрозуміло , що це не могло бути випадково", - сказав також Шустер.

Він не знає, чи буде виходити програма в січні.

Шустер підтвердив, що попросив співробітників "Савік Шустер Студія" написати заяви про звільнення, "тому що ми - виробництво, і в наступному місяці роботи не буде і платити нічим".

Водночас, він запевнив: "Сергій Льовочкін на телеканалі "Інтер" не має до мене жодного стосунку, ми займаємося абсолютно іншими справами - він глава адміністрації, я - ведучий програми… Я не співробітник Льовочкіна, не співробітник телеканалу "Інтер".

"У мене окреме виробництво, у якого контракт з Інтером, і там сказано - вони не втручаються в нашу редакційну політику. Для мене Льовочкін - не начальник. Він - акціонер, замовник, якщо хочете", - заявив Шустер.

За його словами, він сам собі "маленький Чехов", сам пише сценарії своїх програм.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.119.147.---Петр Блуцкий..
Шустер- курва вульгаріс. Белькоче про те, що хоче створити діалог у студії. А головне завдання собі ставив завжди розвести як можна більший срач. ШУСТЕР - це інструмент розколу України.
IP: 74.125.18.---Jackobson George..
Цей нахабний Шустер декілька років сприйяв зросійщенню і одурманенню України. Підлизував ту бандитську владу з усіх сторін. Постійно прикривався Януковичем - мовляв, я свій. За декілька років праці на українському ТБ постійно і показово вів передачі російською. А тепер, коли його поперли його ж хазяї, він кричить - "я жєртва рєжіма".
IP: 74.125.181.---Volodymyr Dubyna..
Jackobson George: Ви пербільшуєте його вплив на суспільство. Я не зустрічав жодної людини котра б стала розмовляти російською після перегляду Шустера Те шо опозиція ніяка тепер ставлять у вину владі і Шустеру - це ж смішно.
IP: 74.125.18.---Jackobson George..
Volodymyr Dubyna: Jackobson George: Ви пербільшуєте його вплив на суспільство. Я не зустрічав жодної людини котра б стала розмовляти російською після перегляду Шустера.
Ви просто не розумієте роль в ній ЗМІ в зросійщенні України. Не в мові глядачів справа. А в тому, що вас привчають (чи вже привчили) до думки, що говорити російською з українських екрані - це нормально. Бо це, мовляв, мова "міжнародного спілкування", "удобная" мова, мова "значної частини населення України" і всяка інша локшина на дурні вуха.
Я лично с Савиком воевал в Авгане, он порядочный мужик!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації