Керівник медичної служби Майдану - про розстріл Беркутом людей та нагальні потреби

53 перегляди
18
Середа, 22 січня 2014, 17:41

Керівник медичної служби Майдану Олег Мусій - про вбитих, поранених, розстріл Беркутом людей та про те, що потрібно Майдану.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 93.178.215.---Mykhaylo Levada..
Уявляєте бандформування "Міністерство внутрішніх справ" жебракує перед народом на золотий унітаз для Захарченка. Це називається "Благодійним фондом сприяння і соціального захисту сімей загиблих у боротьбі зі злочинністю співробітників МВС та надання допомоги органам... "геніталіям".." Злочинність - це український народ! Не зрозуміло: вони жебрачать перед "злочинністю"? Вершина нахабства!!!
IP: 82.193.98.---Олег Кравченко..
Ось відповідь тим, хто ллє крокодилячі слюзи за бідними, нещасними бійцями "Беркута". Стріляти в людей! Це їх не зупиняє навіть тоді, коли лікар кинувся на допомогу пораненому беркутівцю! Більш звірячого, тупішого людиноненависника, ніж ці "герої", навіть придумати не можна! Я щиро шкодую, що ллється кров з обох боків, але ніколи не погоджусь з тим, що дотримання порядку в державі можливе таким чином, як це робить наша влада! Мені, ветерану української журналістики, соромно за нашу владу! Якщо вже 5 вбитих мітингувальників і сотні поранених для такої влади - дрібниця, якщо в своїх офіційних виступах можновладці лише наголошують на тому, як їм жалко бійців "Беркута", при цьому замовчуючи і покриваючи злочини звірів у погонах, то і вся ця влада - наскрізь злочинна! В День Соборності України влада показала, наскільки їй байдужі ідеали соборності, а прем"єр-міністр Азаров сказав, що на Антимайдані -вся Україна, а на Євромайдані - лише три області! Ось вам "державний муж"!..
IP: 188.230.84.---Петро Боївка..
Треба Євромайдану і Автомайдану встановити посилені ПОСТИ біля лікарень і відганяти продажних ментів від цих медичних закладів.
Кроме слов самой искренней благодарности таким медикам больше нечего добавить.
IP: 74.125.18.---Iryna Kozmikova..
da, berkut uzhe zovsim zduriv
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації