Опозиція відмовила Януковичу. Світ відреагував

114 переглядів
24
Неділя, 26 січня 2014, 15:41

Як відомо , 25 січня лідери опозиції провели черговий раунд переговорів з президентом Віктором Януковичем і робочою групою з врегулювання політичної кризи в країні.

У ході переговорів президент запропонував Арсенію Яценюку посісти посаду прем'єр-міністра, а Віталію Кличку - віце-прем'єра з гуманітарних питань. У разі їх згоди Янукович готовий відправити уряд Азарова у відставку.

У свою чергу лідери опозиції заявили: опозиція готова взяти на себе відповідальність в уряді, але вимагає виконання своїх умов. Переговори з владою будуть продовжені.

На питання, чи може він стати прем'єром у вівторок 28 січня, Яценюк заявив: "Це виключено". При цьому Кличко заявив: "поки переговори з владою не завершені, в будь-якому випадку барикади ми не покинемо".

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 188.115.151.---Tudor Miclovan..
Мирослав Романюк: Забавно читать о фашизме при Ющенко)))) При парламенско-президентском правлении и премьерстве Януковича кого логичней обвинять в фашизме?
Говорить о фашизме Ющенко В.А. - по меньшей мере не корректно! А вот поведенческий характер януковича очень похож на людоеда-императора Бокассу, его и фашистом не назовешь! Фашисты намного более порядочные и позитивные,чем янукович!
IP: 31.43.4.---Viktor Tretyak..
Твітер дипломатія, або новини, без аналізу, ось на що дійсно спроможний ЄС. Жодних санкцій, я думаю не буде, оскільки, якщо уряду Єгипту не було, то Януковичу, тим більше, в Єгипті людей більше постраждало, влада діяла рішучіше, а санкцій так і не було. Думаю, нам потрібно самим вирішувати справи. Від так, референдум, це перше що приходить на думку, вчора це вкотре запропонували комуняки, та й в принципі, їх план доволі обдуманий, залишаєтьсятільки втілити його у життя, в порівнянні з ними Кравчук, просто відпочиває=
IP: 83.242.107.---Таня Лео..
А які були умовипоставлені для Гітлера, наприклад( дітей повбивали і закатували)?...
IP: 93.157.25.---lkobzareva..
Молодцы!!! С наперсточниками играть нельзя. Только отставка правительства и президента, выборы Народной Рады и Народног Президента по честным и понятным правилам. Украинскийнарод встает с колен и расправляет плечи. Тройка лидеров молодцы, так же как все активисты Евромайдана и Автомайдана. Милиция! Задумайтесь, что будет с Вами, когда банда рванет в Россию?. Вас не возьмут с собой, а за зверства отвечать придется. Оно вам надо?
IP: 91.209.51.---Владимир Лыга..
lkobzareva: Наше дело правое, мы победим. Правда всегда побеждает, Свет всегда побеждает мглу.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації