Межигір'я Януковича з висоти пташиного польоту

117 переглядів
10
Неділя, 23 лютого 2014, 09:55

Джерело відео - "5 канал"

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 37.229.201.---Alexey Gumelyov..
Пропозиція зробити с цього чуда музей, подивитися на нього буде багато охочих, у тому числі і іноземних. Нехай працює на благо народу (наладити можливість контролю руху усіх бюджетних коштів народом обовязково).
IP: 144.76.166.---Keith..
хотіли, щоб діти там були, але дійсно, у дітей буде вироблятись поганий смак. там же такий несмак, таке жлобство.
IP: 95.69.202.---Andrew Tkachuk..
набережна-5 км.
IP: 195.211.140.---Андрей Березный..
Мыслю, что и к парку Софиевка в Умани у современников могло быть такое же отношение - плохой вкус, жлобство. Теперь это памятник садово-паркового искусства. Что бы там не было - музей, санаторий - это нужно охранить и сохранить. Ну, а более ликвидные активы Семейства и приближенных направить на пополнение бюджета. И работать, всем работать! От эйфории и празднования побед богатства не прибавляется, только от работы!
IP: 178.137.230.---Яр Смолятич..
Насправді, утримання такого господарства обійдеться бюджету у велику копієчку. Воно завідомо збиткове! І таких об'єктів в Україні безліч. Вони потребують для утримання і людських, і матеріальних ресурсів, які б мали йти на корисні і потрібні справи. Пропозиції щодо розташування там якогось садочка - дурниця. Можливий варіант, як туристичний об'єкт, але плата за квітки, не скомпенсує витрати на утримання. Треба думати.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації