Як діють санкції проти Росії

185 переглядів
24
П'ятниця, 16 травня 2014, 13:52

У посольстві США поснили, що таке санкції і який вплив вони мають на Росію.

Дії чиновників та олігархів, наближених Кремля, по дестабілізації ситуації в Україні, впливають на всю економіку країни.

Санкції негативно впливають на інвестиційний імідж Росії, її приріст в економіці, рівень національної валюти, а також можливість отримувати вигідні кредити.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 213.5.193.---Sergiy Labunetc..
Герондот Ёпт: Alexandr Koliverda: Na Ta: Я сам с Донбасса, здесь эту мразь сепаратистскую процентов 30 поддерживает, да кстати, россияне все таки враги, они у нас Крым забрали.
Не забрали а оккупировали.
IP: 93.72.60.---Tina Zolotariova..
Все розкладено, як-то кажуть, по поличках. Залишилося лише, щоб Кремль усвідомив наслідки. На жаль, зараз санкції не надто впливають на дії Путлера, та нічого, дотиснемо. США мають тверду переговорну позицію і готові, якщо буде потрібно, запроваджувати і 4, і 5, і хоч 10 рівень санкцій. Головний рашист дограється, що останньою краплею стане не лише замороження його власних активів, а й обвал світового ринку нафти, стратегію реалізацію якого США розробили вже давно. $80 - і Раша, читай - посаджена на нафтову голку "бензокалонка", good bye!
IP: 93.171.76.---Sergey Stolyarenko..
Alexandr Koliverda: А ты типа там был и всё видел? Ты же кроме своего зомбоящика дальше окна ничего не видишь на самом-то деле и мысли тебе вложили в голову кровавыми картинками с коментариями, что это мол правосеки убивают мирных жителей. И кстати хунта (это так для общего равзитя) - военная диктатура, или власть военных. А кто правит рашкой, апаратом и Думой? Генералы! Сплошной тотальный контроль военных! Так что хунта как раз сидит в Кремле и больше нигде в мире! У вас там и выборы проводят для вида - так для общественности). Сладкая Парочка в Кремле просто менятеся местами.
IP: 188.191.19.---Герондот Ёпт..
Alexandr Koliverda: Na Ta: Я сам с Донбасса, здесь эту мразь сепаратистскую процентов 30 поддерживает, да кстати, россияне все таки враги, они у нас Крым забрали.
IP: 31.43.96.---Amulet Amulet..
А мы же давно смотрим новости российских телеканалов как репортаж из сумасшедшего дома. Просто жаль оболваненных кремлевской пропагандой россиян. Комедией были "демократические " выборы (без выбора) путина, комедия - это Дума РФ и попытки стать "страшным и большим" у Медведева. Когда же до вас дойдет, что советы "старшего" брата Украине не нужны, у нас уже целое поколение выросло в свободной стране. Оставьте Украину в покое, в вашем доме проблем побольше нашего. Оторвитесь от своего зомбоящика и просто выйдите на улицу - осмотритесь по сторонам! Помогите своим нищим соотечественникам, которые живут за МКАД, лечите свои алкоголиков...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації