Повне відео нападу Барни на Яценюка і бійки у Раді

108125 переглядів
40
П'ятниця, 11 грудня 2015, 12:43
@UkrBereza

У мережу виклали повний відеозапис бійки у Верховній Раді, яка виникла після нападу депутата від БПП Олега Барни на прем'єра Яценюка.

На записі видно, як Яценюк завершує промову і до нього підходить Барна з квітами. Прем'єр, нічого не підозрюючи, бере букет, після чого депутат піднімає його на руки і намагається відтягнути від трибуни.

Після чого на Барну накинувся депутат від "Народного фронту" Андрій Іванчук і почав його агресивно бити, а багато інших депутатів спробували розтягнути обох. Незважаючи на всі зусилля значної кількості депутатів, відтягнути Іванчука вдалося не одразу.

Також на записі видно, що бити Барну Іванчуку допомагали і деякі інші депутати, зокрема, один з них тягнув Барну за волосся.

Пізніше забіяк все ж розтягнули.

Як відомо, Барна пояснив свій вчинок тим, що Яценюк, на його думку, повинен піти з посади прем'єра, інакше його "винесуть люди".

Українська правда

Просимо читачів повідомити про авторство відео

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 188.163.98.---Крым Украина13.12.2015 22:42
Bananio Lopez:
а мандат у него теперь получается как советская грамота "передовика", от него как регионалы (опозит блок), так и остальные проукраинские фракции шарахаться будут как чёрт от ладана, я вообще не представляю, о чём ЭТО думало прежде такое вытворить, я в шоке.
IP: 93.73.198.---Bananio Lopez13.12.2015 22:19
Антоха Корольов:
Виталий Косенко:
Дії Барни були врозріз з усіма людськими правилами та нормами моралі. Одним вчинком за 3 хвилини він зіпсував імідж України надовго. Яка Європа, який безвізовий режим? Увесь світ сміється, а росіяни радіють - "у хахлов мордобой". Він саме цього добивався? Тоді треба з’ясувати, за чиєю вказівкою працює.
или просто дурак. вот есть люди - дураки, хронические, неоперабельные. пускай сидит дома и под подъездом алкашей так выносит - но без звания народного депутата. на здоровье.
IP: 93.73.198.---Bananio Lopez13.12.2015 22:18
Крым Украина:
уже дали. но мандат не снимут - хотя это был бы самый логичный шаг ИМХО.
IP: 188.163.98.---Крым Украина13.12.2015 22:13
Антоха Корольов:
ЭТО барна сволочь живёт в своём иллюзорном мире, мне тоже не нравится Яценюк и не очень у него получается, НО то что Яценюк не бестолочь и не дурак это уж точно (не будем вспоминать предшествующих уголовников и азаровых "кровосисей"), при том что Украина сейчас у всех на "глазах" и устах европы - взять и обосрать Украину - он пи...т что от имени народа это сделал, подлец, ему карт бланш на это действие народ (как он сказал) не давал. Видимо или бывший комуняка или соску кремлёвскую сосет. Если Луценко не даст под зад коленом эту тварь, пипец его фракции.
IP: 93.73.198.---Bananio Lopez13.12.2015 22:02
Виталий Косенко:
Пан Сметан:
Опозорив він нас на увесь світ. Яка ми європейська країна після такого?
Никакая. Имидж Барна нам создал ещё тот, а картинка уже облетела весь мир.
и более того, ведущие СМИ начинают из инцидента раскручивать тему "зачем помогать стране с подобными идиотами в парламенте". молодец парниша.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації