Ющенко, баба Параска и еще 10 тысяч человек пафосно потоптались по Говерле

Пятница, 18 июля 2008, 16:14

У п’ятницю президент Віктор Ющенко на вершині Говерли взяв участь у церемонії відкриття та освячення скульптурної композиції "Тризуб" та мармурової стели, в яку закладено капсули із землею з визначних місць усіх регіонів України.

Разом з президентом участь у сходженні взяли голови облдержадміністрацій (делегації з 27 регіонів до 20 осіб), депутати, міністри, деякі лідери політичних партій.

Усього, за даними телеканалу ICTV, на Говерлу піднімалося 10 тисяч осіб.

На Говерлі під звуки гімну України Ющенко підняв Державний прапор України розміром 6 на 4 метри, який виготовили у Луганську з непромокаючої тканини.

"Сьогоднішнім днем ми говоримо, що наші серця, помисли, працюють на єдину соборну державу", – сказав Ющенко, повідомляє прес-служба президента.

Разом з Ющенком на також Говерлу піднялися глава секретаріату президента Віктор Балога, секретар Ради нацбезпеки і оборони Раїса Богатирьова, міністри, депутати і активістка помаранчевої революції 69-річна баба Параска Королюк.

Баба Параска в інтерв’ю журналістам повідомила, що це її перше сходження на Говерлу, хоча її всі відраджували від цього після хвороби, яку вона перенесла, повідомляє УНІАН.

Фото прес-служби президента

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде