Запрос документов из АП по подписанным соглашениям с Россией

Вторник, 14 января 2014, 11:39

Адміністрація Президента України

                                                                       01220, м. Київ, вул. Банкова, 11

                                                                                                                                

                                                                       __________________________________

                                                                      

                                                                       __________________________________

                                                                       __________________________________

                                                                      

__________________________________

                                                                      

Про надання інформації

            Керуючись Законом України "Про доступ до публічної інформації" прошу направити на вказану адресу, а  саме: ________________________________________________________________

копію (повний текст) Плану дій щодо врегулювання торговельних обмежень у двосторонній торгівлі між Україною та Російською Федерацією на 2013-2014 роки, який був підписаний 17 грудня 2013 року.)

______________                     __________________                     _____________________

(дата)                                     (підпис)                                             (прізвище)

Инструкция по оформлению запроса

(перед тем, как распечатать, сотрите этот текст инструкции и отформатируйте письмо)

Текст запроса (типовой) для направления в АП Украины.

Обращаться могут физические и юридические лица, организации .

В документе обязательно необходимо указать адрес проживания, проставить дату и подпись, указать адрес или абонентский ящик для направления ответа. Запрос нужно направлять заказным письмом или письмом с уведомлением о вручении.

Адрес для ответа в тексте предлагаем указывать ОО "Украинская альтернатива" , что упростит обработку ответов властей на запросы: 02152 Киев , ул . Березняковская 10 , ком . 160.

Информацию об отправке запроса (полученные ответы) присылайте на электронный адрес groupua.org@gmail.com с темой сообщения Запрос КМУ. По этому адресу будет вестись учет и обеспечиваться обратная связь. Оставляйте себе и присылайте на указанный электронный адрес фотокопии обращений, отправляемых и оригиналы доказательств отправки (квитанция из почтового отделения) . На указанный электронный адрес присылайте контакты людей, которые направили такие обращения . В самих обращениях контактные номера телефонов (электронные адреса) не пишите! Номера телефонов и адреса электронной почты необходимы в дальнейшем для предоставления доверенностей на представительство интересов в судах.

Перечень документов, который можно запросить, заменив в тексте заявления только название документа:

Пожалуйста выберите один документ из перечня внизу и вставьте в текст запроса. Рекомендуем пункты 3, 4, 5, 6, 9, 11, 13, 14.

1.         План українсько-російських заходів щодо спільного святкування 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка в 2014 році.

2.         Протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про поставки товарів за виробничою кооперацією в 2014 році.

3.         Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про спільні дії з організації будівництва транспортного переходу через Керченську протоку.

4.         План дій щодо врегулювання торговельних обмежень у двосторонній торгівлі між Україною та Російською Федерацією на 2013-2014 роки.

5.         План дій щодо врегулювання торговельних обмежень у двосторонній торгівлі між Україною та Російською Федерацією на 2013-2014 роки.

6.         Міжурядовий Протокол про визначення пункту пропуску через українсько російський державний кордон "Куйбишево" для здійснення спільного контролю контрольними органами держав Сторін.

7.         Угода між Державною службою України з контролю за наркотиками та Федеральною службою Російської Федерації з контролю за обігом наркотиків про співробітництво в боротьбі з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та їх прекурсорів.

8.         Міжурядова Угода про оперативне оповіщення про ядерну аварію та обмін інформацією в галузі ядерної та радіаційної безпеки.

9.         План спільних заходів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Міністерства Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих із реалізації міжурядової Угоди про співробітництво в галузі попередження промислових аварій, катастроф, стихійних лих та ліквідації їх наслідків на 2013-2015 роки.

10.       Меморандум про наміри щодо активізації співпраці у сфері суднобудування між Міністерством промислової політики України та Міністерством промисловості і торгівлі РФ.

11.       Міжурядовим Протоколом про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво під час здійснення спільного контролю осіб, транспортних засобів і товарів на українсько-російському державному кордоні від 18 жовтня 2011 року.

12.       Міжурядова Угода про реалізацію заходів державної підтримки відновлення серійного виробництва літаків сімейства Ан-124 з двигунами Д-18Т та їх модифікаціями відображає основні домовленості в галузі розробки, відновлення серійного виробництва, поставок і підтримки експлуатації літаків сімейства Ан-124 з двигунами Д-18Т та їх модифікаціями, включаючи роботи з сервісного обслуговування, ремонту, модернізації, авторського нагляду, подовження ресурсів літаків сімейства Ан-124 і двигунів до них.

13.       Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України і Федеральним космічним агентством (Російська Федерація) щодо співробітництва в галузі ракетно-космічної промисловості здійснюватиметься співробітництво відповідно до чинного законодавства держав Сторін у напрямку створення спільних підприємств з метою реалізації проектів "Морський старт", "Наземний старт" та програми "Дніпро"; кооперації українських і російських підприємств та організацій при виробництві космічних апаратів наукового призначення і перспективних ракет-носіїв; виробництва навігаційної апаратури споживачів і устаткування навігаційно-інформаційних систем.

14.       Доповнення до контрактів на купівлю-продаж, поставки, обсяги та умови транзиту природного газу від 19.01.2009 між ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".

Пользуйтесь своим правом направлять запросы властям и в дальнейшем !

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде