В Украине воюет наемная армия Януковича-младшего

212 просмотров
Пятница, 02 мая 2014, 22:14
Петр Каминь
общество "Малый Круг", для УП

Раніше, після слів Путіна "Российских войск в Украине нет", я не міг стримати обурення від брехні. Вважав, що всі ці "зєльониє чєловєчікі" і є регулярна армія РФ, що зняла із себе шеврони та погон і підступно напала на Крим, а тепер і на схід України.

Однак, після Слов'янська й Краматорська, нарешті, військова картинка стала чітко вимальовуватись: в Україні воює невелика, високопрофесійна наймана армія, фінансована Олександром Януковичем і його наближеними. Людьми, які втратили Україну й мають намір повернутися будь-яким способом.

Чисельність найманої армії – до 150 бійців, основою якої є досвідчені відставні військові ГРУ, ФСБ, спецпризначенці з досвідом війни в Чечні та Грузії, інших "гарячих" точках.

Це люди, професія яких зобов'язує бути підготовленими для ведення війни в будь-яких умовах. Люди, які отримують заробітну плату від 500 доларів США за добу, і є бойовим ядром захоплення приміщень державних органів, шляхом передислокації від одного міста до наступного.

Головними помічниками в оволодінні відділами УМВС та СБУ є місцевий криміналітет, який діє за визначену плату згідно попередніх домовленостей із керівництвом операціями. Одночасно із криміналітетом ведеться "робота" із керівництвом відділів СБУ та МВС шляхом прямого підкупу або шантажу. Тим більше, ці люди є кадрами Януковича й виконують команди чітко і якісно. З Ростова, а не з Києва.

Третьою необхідною складовою всіх захоплень є пролетаріат, збідований кредитами й безробіттям. Пенсіонери, яких запевнили про високі пенсії в Росії.

Будь-яка зміна в країні дає надію на погашення кредитів і краще життя для цих категорій, яка так і залишиться надією. Адже перерозподіл власності військовими та бандитами не передбачає покращення життя для нікчемних і "зайвих", на думку найманців, пенсіонерів.

По суті своїй, цю війну можна назвати кримінальною окупацією України…

Не дивно, що воювати за державу, яка зробила робочих людей злиденними, забрала кілька разів вклади, зробила неможливим оформлення землі або власності, визискує все зароблене – є небагато охочих.

Жирування вищого керівництва відбувається показово й нахабно при підвищенні податків та терору з одночасним зниженням ефективності використання грошей.

Золоті батони та вивіз мільярдів не стимулюють простий народ до патріотичності. При тому, що ахметови не поспішають вкласти гроші в існування України за європейськими правилами та підвищити заробітну плату до середньоєвропейської.

Після захоплення приміщень влади – швидкий і банальний дерибан. Найкращої власності, будинків, автомобілів, ринків, магазинів. Причому переоформлення власності під дулом автомата відбувається протягом кількох хвилин – без усілякого примусу або затримання оформлення через відсутність довідок або підтверджень. Особливо, якщо власник підприємства мирно лежить зі споротим животом у місцевій річці.

За подіями пильно слідкують відділення комерційних банків, які дуже швидко закриваються й банкрутують, списуючи залишки людських коштів на "потрібні" рахунки, перед тим як кинути "кінці у воду".

Найшвидше в Слов'янську захоплені заправки, ринки. Обкладено "податком" кіоски та магазини. Приміром, звичайний кіоск – "вартує" 70 доларів податку для "народної влади". Це нині сімдесят. А завтра – ?..

Найвразливішою частиною суспільства від приходу "народної влади" є бізнес. Він є й найбільш цікавим із точки зору відбирання власності та грошей – і найбільш вразливим через оголошення підприємців "проклятими кровопивцями", що експлуатують людську працю.

"Мир хатам – війна палацам!" – знову стає актуальним, як і в 1917-му.

...І ніхто не пам'ятає, що ні палаців, ні хат, ні землі, ні влади – народ тоді так і не отримав.А залишився на узбіччі цивілізації, з якої до нині не зміг вибратись, залишаючись убогим на всій території минулого СРСР...

Таким способом, переїжджаючи з місця на місце, підсилюючись вихідцями з переможених міст, наймана армія Януковича може дійти до Києва й Львова. Залишаючи позаду полки й дивізії української армії, що сумно чекають вторгнення росіян.

Не здивуюсь, якщо президентові прийдеться публічно вибачатися за звинуваченні Росії у введенні її армії на територію України, підтвердження якої знайдені не будуть.

ГРУшник Стрєлков не має ніякого відношення до російської армії й формально не діє за вказівкою Путіна. Він – вільний чоловік на пенсії, який вирішив підзаробити грошей і допомогти росіянам перемогти "Правий сектор" та бандерівців.

Чи не благородна, у якійсь мірі його праця?

Які питання є до Міністерства оборони, прем'єра та в.о.президента ?

В Маріуполі кажуть: "Ну, до цих державників – у нас взагалі немає питань!" Не знаю, це похвала чи картання за дії керівництва України? Кримські й східноукраїнські?

Скоро про все це ми дізнаємося з вуст самого народу.

Від редакції: викладена точка зору є особистою думкою автора й може не співпадати з позицією "Української Правди"

Петро Камінь, аналітичний центр Товариство "Мале Коло", спеціально для УП

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Информационная изоляция Донбасса или Еще один "грех" Facebook
Почему невозможно таргетировать рекламу в соцсетях по всей Украине (укр.).
̶Н̶е̶ для прессы. Почему Раде следует восстановить прозрачность
Как Банковая планирует дальше блокировать назначение Клименко руководителем САП
Руководство страны может попытаться использовать ручную комиссию сейчас, затянув назначение Клименко на несколько месяцев и переиграть уже даже утвержденные результаты (укр.).
Кредиты и ипотека во время войны
Как государство поддерживает тех, у кого есть кредиты в банках и что делать, чтобы не допустить массового банкротства после войны? (укр.)
Зеленое восстановление транспорта: удобно для людей
Какие принципы следует учесть при восстановлении городов, чтобы улучшить систему общественного транспорта? (укр.)
Запустите малую приватизацию в условиях войны. Что для этого нужно?
Зачем возобновлять процесс приватизации во время войны? (укр.)
Оккупанты воруют украинское зерно: поименный список мародеров
Кто помогает вывозить и какие компании покупают у россиян украденное украинское зерно? (укр.)