Основана Георгием Гонгадзе в 2000 году

В доме первого президента США угощали его любимым блюдом

Голос Америки, Вашингтон _ Среда, 22 февраля 2012, 11:01
Версия для печати Комментарии 0

22-го лютого США відзначають 280 років з дня народження першого президента США Джорджа Вашингтона. Головні святкові заходи відбуваються у маєтку Маунт Вернон поблизу столиці США, яким за життя володів Джордж Вашингтон. Тут туристи могли обмінятись жартами із майже справжнім Вашингтоном, скуштувати його улюблені страви та зробити фото на згадку. Українці ж поки можуть лише мріяти про фото у маєтках своїх президентів. 

Вечірка-сюрприз для винуватця свята стала кульмінацією святкувань на честь 280 років з дня народження Джорджа Вашингтона. У дворі маєтку Маунт Вернон зібрались переодягнені у костюми XVII сторіччя актори та звичайні туристи.

Актору, який грав Вашингтона дарували гостинці, включно з улюбленим вином першого президента. Багато років роль Вашингтону виконує актор із Філадельфії Дін Малісса. На святі був і майстер клас з приготування їжі. Тут приготували улюблений сніданок Вашингтона: пиріжки з кукурудзи у меді та маслі. Скуштувати його могли і туристи. А шеф-кухарі місцевих ресторанів пропонують власну інтерпретацію улюбленого сніданку Вашингтона.

У цей особливий день охочі відвідали маєток Вашингтона, послухали старовинну музику та могли фотографуватись із найпершою першою леді США Мартою Вашингтон.

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

АВТОРИЗАЦИЯ