Партнерский сбор УП. Задонать на дроны и РЭБы

Что говорил Кучма после исчезновения Гонгадзе...

Пятница, 26 января 2001, 19:38
Кучма знал. Что его задание по "депортации" Гонгадзе выполнено. Такой вывод можно сделать, прочитав расшифровки последних, дополнительных записей Мельниченко.


"Потебенько доповідає Кучмі"
-Кармазін вот ето ж направив від комітету по корупції дві-три справи. Порушення закону на комітеті буде слушаться. Тому прошу прибуть на комітет. Я відповіді не дав. А той дзвонить. А я кажу: ти закон читаєш? Читаю. Так почитай… А такм сказано, що ВР забеспечує контроль те-те-те за діями прокуратури. Це одно. Питання друге. Де сказано, щоб я по комітетам ходив? Сорок сім мінут забрав. Лучше було заслухать прокуратуру. Сорок сім мінут.

Я з ним говорив, говорив, а потім, бл…, по-мужські – ти знаєш, пішов ти і кинув трубку. Пішов мій заступник на комітет. Розглядали там питання, но не дуже там. кажуть, коли прокурор приходив в комітет, то пообіцяв, що буде з нами спількуваться, а тепер не признає. А я ж приходив у фракцію, тоді комітетів не було…

Значить, іван Степанович уже в роль ввійшов. Уже фракція комуністів виступає за бюджет.

-За бюджет?

-Да, в обговоренні приймають участь. Да і Наталіна фракція…

-Да у неї там 8 чєловек осталось…

-Потєряла кабінет, потєряла машину. Гонгадзе пропав…

-В Чєчнє, чеченці його викрали (сміється)


По нашему мнению эти слова никак не свидетельствуют о том, что Кучма переживает из-за пропажи неугодного журналиста. На пленке явно слышен циничный смех обоих "заинтересованных лиц". Что теперь будет говорить Кучма и Потебенько? "Это - хфальшивка, это ложь!". Кричите, сколько хотите, никто вам не поверит!

Ниже читайте дополнительные расшифровки разговоров Кучмы в кабинете



"Щербань доповідає Кучмі по Хімпрому"

…- Значить по Хімпрому. В п'ятницю у Єханурова засідає комісія, яка готує матеріали на кабмін для того, щоб прийняти остаточне рішення і передати Хімпром в управління області. Єдине тут, якщо нагода з Єхануровим буде, сказати йому, щоб це рішення було, ну там воной так підготовлене. А тоді ми все доведем так, як я і казав, все до ума доведем.

-Харашо…

"Кучма - Потебеньку по Тернопільській області"

-Я попрошу Потебенька по сотці, або по прямому… Я вас вітаю, Михайло Олексійович, в Тернопільській області Збруєвський район є. Зборівський ето самоє. Зборівський район, глава адміністрації, він був колись директором птахофабрики. Стогодні прокуратура піднімає питання в нього зловживання на 12 тисяч грівен, так на цілий район скандал і так далі… Ні 12 тисяч. Район, кажуть, дуже росте… Ну дасте мені потім. Але поки ще прить-то їм поумєрьте…


"Деркач доповідає про прослуховування Тимошенко"

-Ну такого сімбіозу яще не бачив – Степан Хмара, Григорій Омельченко і Юля. (читає) І ще тут якась женьщіна… Ой-йой-йой!

-А ви подивіться, як він з нею розмовляє, як з любовніцею.

-Боже, як все це подивишся, як воно ето самоє, як черві.

-Омельченкіна… Я тебя приветствую.

-Угу. Там далі почитайте.

-Ой-йой-йой. Отакого…


Разговоры Кучмы на другие темы читайте здесь

Турчинов узнал свой голос

Стенограмма и аудиозапись, которую А.Мороз получил от офицера СБУ

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования