КІВАЛОВ ЗАПЕРСЯ В КАБІНЕТІ І НЕ ПУСКАЄ ПОРОШЕНКА

Суббота, 27 ноября 2004, 21:04
Сергій Ківалов оголосив перерву в засіданні ЦВК після того, як представники Віктора Ющенка вимагали від нього переглянути постанову про результати виборів президента України.

Ківалов відмовився розглядати постанову. Також ЦВК відхилила скарги представників кандидатів на порушення під час виборів.

Після цього представник Ющенка в ЦВК Юрій Ключковський звинуватив ЦВК у тому, що вона "продовжує шлях сваволі в ігнорування виборчого законодавства навіть після того, як Верховна Рада висловила недовіру ЦВК".

Він рекомендував Ківалову та іншим членам ЦВК скасувати постанову про результати виборів або подати у відставку.

Коли Ківалов не відреагував на його прохання, Ключковський заявив, що "не бажає брати участь у цьому фарсі" і залишив засідання ЦВК.

Водночас Петро Порошенко продовжував наполягати на розгляді ЦВК постанови ВР про висловлення їй недовіри. "Не робіть вигляду, що нічого не відбувається. Ви поставили країну на межу громадянської війни", заявив він.

Після цього Ківалов попросив відключити мікрофон Порошенка, на що той сказав, що виступатиме без мікрофону, і почав наближатися до Ківалова.

Слідом за ним пішов Юрій Кармазин, після чого Ківалов вискочив з свого місця в задні двері, оголосивши перерву в засіданні комісії.

Зараз Ківалов закрився в своєму кабінеті. Порошенко свариться з його охороною, вимагаючи допустити в приймальню Ківалова журналістів.

Українська правда

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Все новости...