СНБО: Террористы "работают" на пяти направлениях

Воскресенье, 30 ноября 2014, 12:51

Обстановка в Донецькій та Луганській областях залишається складною і суттєвих змін за останню добу не зазнала. За минулу добу 3 українських військових загинули, 15 отримали поранення.

Про це повідомив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко. 

"Терористи та російські війська продовжують обстріли позицій сил АТО. Наші військові у відповідь знищують нападників. Паралельно українські війська здійснюють облаштування позицій для несення служби у зимовий період", - зазначив він.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли з танків, артилерії, гранатометів і стрілецької зброї та двічі атакували позиції українських військових на території аеропорту. Всі напади успішно відбито, терористи зазнали втрат та відійшли. Біля с.Тоненьке наші позиції двічі обстрілювалися бойовиками з реактивних установок залпового вогню "Град".

З артилерії, мінометів та гранатометів обстріляні опорні пункти та блокпости поблизу н.п. Авдіївка, Опитне, Піски, Веселе, Северное, Славне. Усі позиції наші військові утримують, проводяться необхідні заходи щодо зміцнення оборони.

На Дебальцевському напрямку з мінометів та стрілецької зброї позиції українських військових обстрілювалися терористами поблизу н.п. Нікішине, Малоорлівка, Ольховатка.

Не припинялися обстріли бойовиків в районі Бахмутівскої траси. Тут терористами з артилерії обстріляні опорні пункти поблизу сіл Трьохізбенка та Сокільники.

На Первомайському напрямку бойовики з РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляли наші позиції поблизу н.п. Тошківка та Новотошківське. З мінометів обстріляли блокпости НГУ біля міст Попасна та Первомайськ.

На півдні Донецької області було спокійно, 30 листопада поновилися обстріли на Маріупольському напрямку. Тут бойовиками з артилерії, мінометів та гранатометів обстрілювалися опорні пункти та блокпости поблизу н.п. Новоласпа, Гранітне, Чермалик, Миколаївка.

Збройних зіткнень на ділянках кордону за межами зони АТО не було.

Інфографіка РНБО

Українська правда 

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Все новости...