На участок к Януковичу пришли голые девушки. Фото

5007 просмотров
Воскресенье, 7 февраля 2010, 13:06

Віктора Януковича продовжують переслідувати конфузи. Ні, цього разу Янукович не чіпав класиків літератури і не плутав країни і континенти. У день голосування кандидат у президенти ледь не став учасником сексуального скандалу.

Це сталося на дільниці, де мав голосувати Янукович. З самого ранку 7 лютого, за кілька годин до появи Януковича, у приміщенні дитячої школи на Оболоні зібралося більше сотні фотографів і журналістів.

Проте нудно представникам ЗМІ було недовго. До дільниці увірвалися напівголі дівчата з сумнозвісної організації "Femen" і почали позувати перед фотографами. У руках вони тримали плакати "Рятуйте, гвалтують!", "Сегодня начнется война" і т.д.

Акція, вочевидь, була присвячена "кінцю демократії" після приходу Януковича до влади, проте що конкретно хотіли сказати своїм вигладом дівчата, так ніхто і не зрозумів. Як, власне, і під час більшості акцій "Femen".  

Але по-справжньому спекотно стало тоді, коли терпець урвався у охорони закладу і вони вирішили припинити сексуальне шоу.

У результаті боротьби дівчата, у тому самому напівголому вигляді, опинилися на 15-градусному морозі.

За півгодини після "зачистки" території, до дільниці приїхав Янукович. Він знову був один, без дружини, тож другого конфузу "женщіна, отойдітє" не сталося.

***

Як і у першому турі виборів, Юлія Тимошенко голосувала у Дніпропетровську разом з дочкою і чоловіком. А от чинний президент Віктор Ющенко на дільницю привів лише свою дружину. Електоральна підтримка всієї великої родини йому більше не потрібна.

Фото Дмитра Амідова, Артема Жавроцького, а також прес-служби Тимошенко і прес-служби президента

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Реклама:
Гречневая каша со вкусом смерти. Как лохматый пес Кузя пережил оккупацию Ирпеня. Аудиоверсия
Режиссер Евгений Афинеевский: Важно не дать миру привыкнуть к войне в Украине, как привыкли к войне в Сирии
Неделя мобилизации в РФ, псевдореферендум на оккупированных территориях, Лиман – главное о войне за неделю
"Документалистика заняла главное место в украинской киноиндустрии": организаторы фестиваля Kharkiv MeetDocs
Все публикации