Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи вже повстали проти Тігіпка

Вівторок, 16 березня 2010, 17:18

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко перетворюється на "політичного шоумена".

Про це заявив лідер Компартії Петро Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ.

Він зазначив, що "виходячи із заяв Тігіпка, які він роздає після свого призначення в уряд, можна зробити висновок: він не збирається працювати на виконання положень коаліційної угоди, а перетворюється на політичного шоумена", йдеться у повідомленні.

За словами Симоненка, Тігіпко "намагається використати публічність посади віце-прем'єра і службове становище щоб збудувати для себе плацдарм на майбутні парламентські вибори".

"На сьогодні жодної необхідності підвищувати тарифи на газ та комунальні послуги, як це пропонує Тігіпко, немає", - заявив лідер комуністів.

Симоненко наголосив, що "популістські обіцянки Тігіпка, що нібито бідні будуть платити, як платили, а ось для багатих ціни підскочать, дуже нагадують "помаранчеву" брехню про те, що "багаті будуть платити за бідних", йдеться у повідомленні.

"Таке підвищення цін і тарифів - це злочин. Злочин і тому, що бюджетні діри Тігіпко намагається залатати за рахунок простих людей, за рахунок тих, хто будує і годує країну", - сказав він.

Також лідер КПУ вважає неприпустимою позицію Тигіпка щодо митного союзу.

"Я категорично не погоджуюся з заявою Тігіпка, який відповідає в уряді за економічний блок, про несвоєчасність і неможливість  приєднання України до митного союзу з Росією", - зазначив Симоненко.

"Митний союз з Росією не створить жодних перешкод для розвитку торговельно-економічних відносин з іншими країнами світу, в тому числі Європи і США", - впевнений він.

Як відомо, раніше Тігіпко заявив, що постановка питання входження України до митного союзу з Росією є передчасною.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...