Главу Держкомзему звільнили через скандал з островом і Сівковичем?

Середа, 22 вересня 2010, 14:58
 

Главу Держкомзему Олега Кулінича могли звільнити через роздачу землі на острові Муромець у Київській області.

Таку версію озвучує газета "Дело".

Видання нагадує, що влітку прокуратура Київської області відкрила карне провадження щодо колишнього заступника в. о. глави Держкомзему в Броварському районі за незаконну передачу в приватну власність земель острова Муромець.

Тоді ж депутат від Партії регіонів Володимир Ярощук обвинувачував віце-прем'єра по нацбезпеці Володимира Сівковича а також главу Держкомзему Кулінича "у рейдерському захопленні земель".

"Відповідно до вказівок Сівковича і Кулінича Броварська районна адміністрація в лютому 2010 надала дозвіл на розробку проектів землевпорядження щодо відводу земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства 110 громадянам. А вже в березні 2010 передала ці земельні ділянки підставним особам", - заявив тоді парламентарій.

Наразі колишній чиновник Броварського Держкомзему знаходиться в розшуку.

Як стало відомо виданню, проти глави управління земельних ресурсів у Броварському районі Київської області також порушено кримінальну справу.

Його правоохоронні органи обвинувачують у здирництві й одержанні хабара в розмірі $40 тис., за незаконну передачу в приватну власність 118 га землі в селах Зазим'я і Княжичі під Києвом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування