Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров построїв чиновників Одеської області

Четвер, 23 вересня 2010, 21:30
Прем'єр Микола Азаров пообіцяв звільнити ряд високопоставлених чиновників Одеської області у разі невиконання доручень уряду.

Таку обіцянку глава уряду дав під час наради в Одеській обладміністрації в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він обіцяє звільнити першого заступника глави Одеської обладміністрації Наталю Чегодар та главу Державної податкової адміністрації в Одеській області Олександра Чорнобая у разі, якщо ті не впораються з поставленими перед ними завданнями щодо скорочення заборгованостей по заробітній платі і по збору податків.

Заборгованість по заробітних платах в Одеському регіоні складає 46 мільйонів гривень.

Азаров зажадав від Чегодар скоротити її в 2 рази протягом місяця.
 
"Якщо ситуацію не поправите, то шукайте собі інше місце роботи", - підкреслив він.

З Чорнобая прем'єр взяв обіцянку, що той до 15 грудня ліквідує заборгованості зі сплати податків загальною сумою понад 40 мільйонів гривень.

Крім цього прем'єр доручив прокуратурі Одеської області та Державної податкової адміністрації в Одеській області розібратися, чому ряд великих підприємств займається невластивою їм діяльністю.

Зокрема, прем'єр зажадав перевірити ВАТ "Одесаобленерго", який за 8 місяців поточного року, за даними Азарова, експортувало сільгосппродукцію на суму 81 мільйонів гривень.

Прем'єра також зацікавило, чому виробник вина ТОВ "Шабо" займається експортом соняшникової олії, і вже встигло поставити за кордон товару на суму 30 мільйонів гривень.

"Така діяльність не може проводитися. Треба закрити цю тему", - сказав Азаров.

Крім того, прем'єр-міністр зажадав розібратися, чому ВАТ "Лукойл-Одеський НПЗ" задекларував 1,2 мільярда гривень збитків, займаючись переробкою нафтопродуктів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: