Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніченко: подія на фестивалі чергова "качка"

Понеділок, 27 вересня 2010, 18:36
Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко назвав інформацію про напад на організаторів фестивалю "Гайдамака.UA" в Ірпіні "качкою".

Про це повідомляє "Обком" із посиланням на прес-службу руху "Російськомовна Україна".

"Ви знаєте, повідомлення про напад на фестиваль нагадує мені ще свіжі качки "про телефонні погрози Тимошенко" або "обзвон адміністрацією президента депутатів від БЮТ", - заявив регіонал.

"Організація провокацій і нагнітання атмосфери страху і ворожнечі в суспільстві - це "фірмовий стиль" як організаторів фестивалю, так і закулісних ляльководів, які стоять за їх спинами і смикають за ниточки", - вважає Колесніченко.

Він упевнений, що якби хтось захотів зірвати фестиваль, то він навряд чи би прийшов в останній день заходу, на його закінчення.

"Прийшли б спочатку і не дали б його провести. А так фестиваль фактично провалився: на нього прийшло дуже мало людей, частину запланованого довелося скасувати, перед спонсорами звітувати треба - і тут наприкінці рятівний піар-привід", - зазначив депутат.

Він також додав, що сподівається на те, що справжні організатори "нападу" будуть знайдені.

"Більше того, як народний депутат я вже направив звернення до правоохоронних органів з вимогою розслідувати інцидент, знайти його організаторів і проінформувати широку громадськість про результати слідства", - сказав Колесніченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування