У охорону Януковича треба включити підводні човни і кавалерію - Гриценко

Вівторок, 26 жовтня 2010, 20:11
Президент Віктор Янукович потребує ретельно продуманої системи захисту не тільки з повітря, але і з води і суходолу.

Таку думку озвучив глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко, повідомляє "Обком".

Так він прокоментував інформацію про те, що в України може з'явитися президентський протиракетний батальйон.

"Якщо в міністерстві дійсно додумалися до такого, то ідею потрібно креативно розвинути, оскільки президента потрібно захищати від свого народу в усіх напрямках. Тобто не тільки з повітря, але і з води і суходолом", - запропонував депутат.

"Для цього в Німеччині потрібно закупити два підводні човни і, ретельно замаскувавши ряскою, вкопати їх у муляку де-небудь у затоках Дніпра і Десенки - уздовж маршруту проходження президента з дому на роботу", - зазначив Гриценко.

"Що стосується сухопутних компонентів, то можна одну механізовану бригаду внутрішніх військ перетворити в кавалерійську - щоб уздовж дороги за президентським кортежем уважно стежили автоматники на конях, розташовані один від одного з інтервалом в 50 метрів", - вважає екс-міністр оборони.

На думку Гриценка, "якщо цей план буде введений в дію, Янукович зможе повністю сконцентруватися на управлінні державою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування