Азаров зібрався захищатися торговим знаком в Facebook

Вівторок, 13 грудня 2011, 19:46

Прем'єр Микола Азаров зареєстрував товарний знак, щоб унеможливити фальсифікації у соціальних мережах.

Про це у вівторок повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів.

"Сторінка Миколи Азарова у соціальній мережі Facebook стала популярною площадкою для спілкування громадян з главою уряду. А для Миколи Азарова – важливим інструментом безпосередньої комунікації з людьми", - заявили в прес-службі.

"Щоб унеможливити підробку і фальшиве використання імені Азаров, прем’єр як громадянин, фізична особа зареєстрував у державному підприємстві "Український інститут промислової власності" (Укрпатент) торговий знак AZAROV", - зазначається в повідомленні.  

Згідно з роз’ясненням Укрпатенту, "свідоцтво України на знак для товарів і послуг надає його власнику право використовувати знак, а також виключне право забороняти іншим особам використовувати без його згоди зареєстрований знак, виключне право розпоряджатися правом на знак в порядку, встановленому статтею 16 закону "Про охорону прав на знаки для товарів і послуг", та інші права, визначені цим законом".

Що стосується переліку послуг, котрі може надавати власник торгового знаку, то він є стандартним у процедурі реєстрації Укрпатенту.

"Обсяг правової охорони, який надається, визначається зображенням знака та переліком товарів і послуг, внесеними до Державного реєстру свідоцтв України на знаки для товарів і послуг, і засвідчується свідоцтвом з наведеними в ньому копією внесеного до Реєстру зображення знака та переліком товарів і послуг", - вказує Укрпатент.

Раніше повідомлялося, що Азаров зареєстрував торговий знак AZAROV.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування