У Лавриновича таки їздили на "краденому" мерсі

Четвер, 22 березня 2012, 13:56

У відомстві міністерства юстиції все ж є автомобіль, який "регіонал" Валерій Коновалюк називає краденим.

Такий висновок можна зробити з листа Мінекономіки, який є у розпорядженні "Української правди"

Так, Мін'юст запропонував Мінекономіки передати три автомобілі зі сфери управління міністерства Державній реєстраційній службі та Держвиконавчій службі (обидві входять у підпорядкування міністерства юстиції).

 

Серед вказаних автомобілів – Volkswagen Phaeton 2004 року випуску, BMW X5 2008-го та Mercedes Benz GL 420 CDI 2009 року випуску, останній - з державним номером АА0021КМ.

Як відомо, саме цей Mercedes депутат-регіонал Валерій Коновалюк назвав краденим.

 

"Службовий автомобіль Лавриновича був вкрадений у Штутгарті (Німеччина) 28 січня 2010 року та контрабандним шляхом ввезений до України", - заявив "регіонал" на початку грудня під час брифінгу в парламенті.

За його словами, рішенням Ужгородського суду від 2 листопада 2010 року автомобіль був легалізований на території України і переданий на користь держави, а 14 квітня 2011-го автівка була зареєстрована у ДАІ.

Пізніше джерела видання "Комерсант-Україна" у Міністерстві юстиції спростували цю інформацію, зазначивши, що міністр Лавринович не користується таким автомобілем.

"Міністр не їздить на чорному Mercedes-Benz GL420, такої машини навіть немає у відомчому гаражі", - сказав співрозмовник.

Згодом перший заступник Лавриновича Інна Ємельянова повідомила, що за інформацією, викладеною Коновалюком, буде проведена перевірка.

Офіційного спростування від Міністерства юстиції не надходило.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News