Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк оцінив "чергове фіаско" Януковича

Вівторок, 8 травня 2012, 19:17

Перенесення 18-го саміту глав держав Центральної Європи в Ялті - чергове фіаско української влади, яке боляче б’є по міжнародному іміджу країни.

Про це заявив лідер політичної партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк, якого цитує пресс-служба партії.

"Поза сумнівом, таке рішення ухвалили в адміністрації президента. Це вже другий ганебний провал президента Януковича у міжнародній сфері - перший стався восени минулого року, коли Євросоюз відмовився парафувати Угоду про асоціацію з Україною. Це є свідчення ізоляції України", - зазначив політик.

"Такої зневаги від міжнародної спільноти не зазнавала ще жодна українська влада. І відповідальність за це несе персонально президент Янукович", - зазначив лідер партії.

Але найгірше, підкреслив він, що від цього втрачає Україна та українці, - ця влада разом із собою затягує країну та народ в міжнародну ізоляцію.

Все це відбувається напередодні дійсно історичної для українців події - ЄВРО-2012, до якої Україна готувалася довгих п’ять років, на яку українці витратили близько 10 мільярдів доларів податків та яка має стати тестом не європейськість для України.

"Фронт Змін" закликав єврочиновників не бойкотувати Євро-2012, а бойкотувати президента Януковича. Адже українці варті того, щоб гідно зустріти європейський чемпіонат.

Як відомо, саміт широкого формату, який президент України хотів організувати в Ялті, було скасовано після того, як про свою неучасть у ньому заявили керівники Австрії, Хорватії, Чехії, Естонії, Латвії, Німеччини, Італії, Словенії, Болгарії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування