Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров каже, що скандал з ТВі "не вартий виїденого яйця"

Понеділок, 15 жовтня 2012, 19:32

Прем'єр Микола Азаров переконаний, що керівництву телеканалу ТВі вигідно представляти скандал з телеканалом як політичний.

Про це прем'єр заявив під час зустрічі з керівником Міжнародної місії Бюро демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ зі спостереження за організацією і проведенням виборів в України Одрі Гловер, передає УНІАН.

"Не можу не сказати про єдину скандальну справу з каналом ТВі. Скандал цей виїденого яйця не вартий, за великим рахунком", - сказав Азаров.

Він зазначив, що уряд не має жодного стосунку до цього скандалу, а цей телеканал має невелику частку телеглядачів.

"Його вплив на інформаційне поле нікчемний. Скажімо, число глядачів, які дивляться цей канал, приблизно в 100 разів менше, ніж число глядачів, які дивляться наші основні інформаційні канали", - підкреслив Азаров.

Він зазначив, що під час скандалу, пов'язаного з телеканалом ТВі, були господарські спори між провайдером і керівництвом каналу.

"Проте керівництво каналу порахувало для себе дуже ефективним представити справу, неначе це політичне переслідування", - зауважив Азаров.

"В Україні працюють понад 700 телеканалів, і ось навіщо уряду займатися каналом, який взагалі нічого не вартий. І чому інші 700 каналів не порушують це питання. Ну, напевно, логічно ж, що із 700 все нормально, а з одним ні. У чому справа? І з цих 700 - 2/3, напевно, опозиційних. І ось ці не чіпали, а чіпали тільки один", - підкреслив він.

Як відомо, раніше Азаров скликав нараду з розгляду питання ретрансляції програм в кабельних мережах, де закликав Нацраду з питань телебачення і радіомовлення разом з кабельними операторами переглянути принципи формування пакетів на користь вітчизняних телеканалів.

Зокрема, прем’єр радив "забезпечили можливість роботи каналу" ТВі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування