Жванія зібрався у фракцію Партії регіонів

Вівторок, 27 листопада 2012, 10:26

Депутат від НУНС  Давид Жванія планує у Верховній Раді нового скликання приєднатися до більшості Партії регіонів.

Про це він заявив в ефірі Свободи слова на ICTV.

"Як самовисуванець, я обирався в одеському окрузі, і я йшов за підтримки Партії регіонів. Я не був висунутий від партії, але я йшов з підтримкою Партії регіонів", - сказав він.

"Тому, я буду думати, міркувати й говорити, але, найімовірніше, я увійду в більшість, щоб не було жодних інтриг і щоб про це багато не говорили", - заявив Жванія.

Як відомо, Жванія переміг на виборах до Верховної Ради за мажоритарним округом №140 в Одеській області. За нього проголосували 32.07% виборців.

Як повідомлялося, раніше голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що вже є 223 заяви про вступ до фракції.

Під час своєї передвиборчої кампанії Жванія проводив агітацію і за Партію регіонів, яка офіційно не висувала свого представника по 140-му округу.

Жванія залишається бізнес-партнером головного соратника одного з лідерів опозиції Арсенія Яценюка Миколи Мартиненка.

 фото Спільної справи

Перед виборами Жванія проводив переговори про те, щоб йти на вибори з опозицією.

Однак в опозиції вважають, що він зрадив екс-міністрів внутрішніх справ Юрія Луценка, з яким раніше у нього були дружні стосунки.

Крім того, Жванія голосував за ратифікацію Харківських угод, які Яценюк називає не інакше ніж злочинними.

Депутатство для Жванії - це запорука збереження його інтересів на "Енергоатомі". Крім того, йому могли пригадати стару кримінальну справу про фальшивий паспорт. Без імунітету Жванія міг не встояти.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування