Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" розказала про "чорну пропаганду" прокурора

Четвер, 28 лютого 2013, 17:49

У партії "Батьківщина" обурені заявою прокуратури про затягування слідства захисниками екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомили у прес-службі політсили.

"Сьогодні заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Лілія Фролова заявила, що Тимошенко та її захист начебто затягують слідство. Вимушені заявити, що це чергова неправда від Генпрокуратури, яка замість розслідування злочинів займається чорною пропагандою і за наказом Банкової вводить суспільство в оману", - йдеться у заяві.

У партії зазначають, що "Фролова вже давно відома громадянам по сфабрикованій "газовій справі", яка отримала осуд громадськості, юридичної спільноти та міжнародного співтовариства, і заявляють, що "Європейський суд з прав людини дуже скоро надасть цьому сфабрикованому процесу справедливу оцінку".

"Уся країна також бачила цих так званих "свідків" по справі Щербаня, які 17 років мовчали і навіть не згадували ім‘я Тимошенко. Ці так звані свідки почали раптом щось "пригадувати" лише після того, як опинилися на гачку ГПУ, а проти них були відкриті кримінальні справи", - зазначили у прес-службі.

"При цьому вони (свідки) посилалися на слова третіх-четвертих осіб, алкоголіків/наркоманів та мерців", - додали в "Батьківщині".

У партії нагадали, що "ці так звані свідки особисто не були знайомі з Тимошенко і ніколи з нею не спілкувалися".

"З огляду на це вимагаємо від ГПУ припинити займатися провокаціями, радимо прочитати норми КПК та забезпечити право Тимошенко на захист, яке передбачає особисту присутність на допитах свідків. До цього часу лідера опозиції такого права позбавляли. Також нагадуємо, що Тимошенко вже написала з десяток заяв з цього приводу, вимагаючи нарешті відновити її права", - заявили у "Батьківщині".

Як відомо, заступник начальника управління Головного слідчого управління (ГСУ) Генпрокуратури Лілія Фролова заявила, що поведінка екс-прем'єра та її захисту говорить про небажання брати участь у розслідуванні справи.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: