Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свободівці" натякнули, що Азаров їм "не указ"

Четвер, 14 березня 2013, 16:33

Депутати ВО "Свобода" надалі відвідуватимуть кожне засідання уряду і протоколюватимуть усі рішення, які там ухвалюють.

Про це заявив народний депутат Юрій Сиротюк, коментуючи рішення уряду про вибірковий допуск народних депутатів на засідання Кабміну.

Він зазначив, що закон "Про статус народного депутат" та Конституція є вищими законними актами, ніж підзаконні розпорядження чи вказівки Кабміну.

Сиротюк переконаний, що рішення КМУ про вибірковий доступ народних депутатів на засідання уряду є антиконституційним та незаконним.

Він підкреслив, що навіть Міністерство юстиції не може зареєструвати це "нікчемне рішення".

"Народні депутати мали, мають і матимуть право безперешкодного доступу до будь-якого органу влади, в тому числі Кабінету Міністрів, незалежно від забаганок Азарова і йому подібних. Коли опозиція приходить на засідання уряду, влада переходить на таку собі "мову жестів і натяків", - сказав Сиротюк.

"Депутати фракції Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" надалі відвідуватимуть кожне засідання уряду і протоколюватимуть усі злочинні рішення, які там ухвалюють", - наголосив "свободівець".

Як відомо, раніше Кабінет міністрів затвердив постанову, яка дозволяє участь народних депутатів у засіданні уряду лише за погодженням прем'єр-міністра.

Останній раз, коли опозиція була присутня на розширеному засіданні уряду за участю президента Віктора Януковича між прем’єром Азаровим та лідером опозиції Арсенієм Яценюком відбувся конфлікт.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування