Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов раптово відібрав землю у мисливців з Межигір'я

Середа, 20 березня 2013, 11:22

Мисливські угіддя на Південному березі Криму, передані громадській організації "Товариство мисливців і рибалок "Кедр", повернуть у користування Криму.

Відповідна домовленість була досягнута на зустрічі голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова з директором організації "Кедр" Миколою Гордійчуком, повідомляє прес-служба ради.

Йдеться про угіддя площею 8836 га, розташовані на землях ДП "Алуштинське лісове господарство", НВАО "Масандра" та ПАТ "Алуштинський ефіроолійний радгосп-завод" в межах Маломаяцької, Ізобільненської сільських рад і Партенітської селищної ради.

15 березня 2013 року товариство "Кедр" заявило про передачу права користування мисливських угідь Криму.

"З питання угідь надходили численні звернення громадян. У цьому зв'язку ми провели ряд робочих зустрічей з керівництвом організації "Кедр", в результаті чого досягнута домовленість про добровільну відмову від права користування угіддями", - повідомив Могильов.

Як відомо, раніше Могильов схвалював виділення ГО "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" 8 тисяч 836 гектарів кримських мисливських угідь.

Про те, що громадська організація "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" зареєстровано в "Межигір'ї", Українська правда писала у розслідуванні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування