Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фаріон: Ми маємо бути нещадними з цими виродками

Четвер, 4 квітня 2013, 20:01

Окружний адмінсуд Києва відхилив позов депутата від "Свободи" Ірини Фаріон до комуніста Олександра Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

За її даними, під час засідання, на якому мали допитати свідків у справі, суд "раптово відмовився здійснити допит та поспіхом ухвалив рішення про відмову позивачеві у задоволенні позову".

Фаріон оскаржуватиме це рішення суду.

Вона наголосила, що це рішення суду – "ляпас для кожного українця та демонстрація зневаги до державної мови".

"Це ще одне підтвердження відсутності незалежної судової ланки влади в Україні. Я за кожної нагоди називатиму прізвище судді Кобелянського, який ухвалив це рішення. Не маю ані найменшого сумніву, що його нащадки відповідатимуть за те, що він виніс ухвалу, яка лежить у контексті зневаги до української мови", - сказала вона.

"Ми маємо бути нещадними з цими виродками, одні з яких  вчепилися в чиновницькі крісла, а інші вбрались у суддівські мантії – і ті, і ті зневажають нашу націю й нашу мову. Відтак чи не найбільша втіха сьогоднішнього дня – це парламентська криза. Ми можемо констатувати, що сьогодні в Україні двовладдя, і цю владу, що засіла на Банковій, зокрема і тих заколотників, треба спустити в каналізацію", - додала Фаріон.

Вона наголосила, що засідання комітету мають відбуватися тільки державною мовою, в іншому разі має бути забезпечено переклад іншомовних виступів.

"Якщо на засіданні комітету з питань освіти і науки не буде забезпечено переклад силами комітету – я голосно читатиму "Розриту могилу", аби заглушити тінь 37-го року комуніста Зубчевського!",  – зазначила Фаріон.

Як відомо, раніше Фаріон заявляла, що готує судовий позов проти комуніста Олександра Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою.

Представниця "Свободи" скерувала керівнику Апарату ВР звернення з вимогою забезпечувати переклад державною мовою виступів, запитань, реплік депутатів-комуністів Зубчевського і Дорохова під час засідань комітету з питань освіти і науки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...